Borte kamp mot Asker IBK 18.10.2015

Postet av Damer den 19. Okt 2015

Holmlia Dame 1 mot Asker IBK på bortebane.

Første omgang starter litt hardt og det tar litt tid å komme i gang. Asker setter 2 mål før de første 5 minuttene er spilt, da setter Holmlia inn støtet og før det er gått 10 minutter av første omgang setter Tarjer (med pass fra Kaja Beate) og Camilla (med pass fra Kaja Beate) to mål på tid 4:22 og 6:56. Holmlia får en utvisning for slag og Asker får straffe, heldigvis bommer de. Asker får inn et mål til før første omgang ender. Første omgang ender dermed 3-2 til Asker

Andre omgang starter bra, Daniela (med pass fra Kaja Beate) på tid 3:30 og Kaja Beate (med pass fra Tarjer) på tid 5:24 setter mål før vi får tre i baksmell. På tid 8:16 setter Camilla inn et veldig fint mål uten assist. Det går litt trått og vi detter litt av det fine mønsteret vi nettopp startet, men vi retter oss opp og i siste minutt setter Line ( med pass fra Fizzah) på tid 19:02 mål. Omgangen ender og resultatet står nå 6-6.


Siste omgang er i gang og dette kan gå begge veier. Dessverre rakner det for Holmlia og Asker setter mål etter mål. Dermed endre kampen med 13-6 til Asker.

Banens beste på Holmlia i dag ble Fizzah. Fizzah var veldig flink til å hjelpe hjem og hindrer Asker i å komme frem mange ganger, hun kjempet hard og fortjener derfor ekstra ros for innsatsen.

Allerede førstkommende fredag er det ny Dame I kamp (regionscup) mot Sveiva i Rommenhallen kl. 20.00 og lørdag kl:16:00 er det Dame II kamp hjemme mot Haugerud, vi oppfordrer så mange som mulig til å komme og heie.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.