Tine fotballskole sommeren 2021

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Mai 2021

Holmlia Sportsklubb - fotball inviterer til Tine fotballskole sommeren 2021. Klubben arrangerer fotballskole i uke 25 - 21. til 25. juni  og uke 32 - 9. til 13. august - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00. Fotballskolen foregår på klubbens anlegg på Lusetjern kunstgress - med klubbhuset som base. Fotballskolen er et tilbud til barn mellom 7 og 13 år (født 2014 til 2008). Det stilles ingen krav til fotballferdigheter - fotballskolen passer like godt for deg som spiller fotball hver dag som for deg som vil forsøke deg som fotballspiller for første gang.

Fotball er hovedaktiviteten, men det er tid til mye lek og moro sammen med våre instruktører. Program for uken sendes ut til de påmeldte uken før gjennomføring. All aktivitet gjennomføres i tråd med de gjeldende smittevernregler og idrettens koronavettregler.

Tine fotballskole koster kr 1100 for ei ukes deltakelse. Inkludert er instruksjon/trening, T-skjorte og sekk, grillmat en dag, Tine drikkeprodukt hver dag og MASSE GØY. Påmeldingsfrist er to dager før oppstart, men vær oppmerksom på at ukene kan bli fulltegnet før fristen.

Påmelding:

 

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.