Vi gleder oss til 2021-sesongen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Feb 2021


Da er vi klar for fotballsesongen 2021 på Holmlia. Med unntak av 7-åringene er nå lagene våre påmeldt til seriespillet som starter i april for de fleste lagene. Så får vi håpe at smittevern og vaksinering gjør det mulig å gjennomføre en normal fotballsesong i 2021!

I klassen for voksne har vi følgende lag: Oldboys, herrer 7. div. og herrer 4. div. I tillegg har vi et damelag som trener regelmessig, men som i år ikke er påmeldt seriespill. 

I ungdomsklassene har klubben meldt på følgende lag : Gutter 19, jenter 17, gutter 15, jenter 14, gutter 14 med to lag, jenter 13 og gutter 13.

I barneklassene har vi lag i alle årgangene
  • 12 år 4 guttelag og 3 jentelag
  • 11 år: 4 guttelag og 1 jentelag
  • 10 år: 4 guttelag og 1 jentelag
  • 9 år: 4 guttelag og 1 jentelag
  • 8 år: 5 guttelag og to jentelag

I tillegg kommer 7-åringene som får tilbud om å stille med 3-erlag i Obos Miniliga - med to serierunder på våren og to serierunder på høsten. Med dette har vi en økning på fem lag fra 2020-sesongen. 

Oversikt over hvem som er lagledere og trenere på de ulike lagene finner du på denne siden. Lagene har plass til flere spillere - så ta kontakt med lagleder direkte eller fotballgruppa på post@holmliafotball.org

Kampoppsettet kommer i slutten av mars måned, men allerede nå kan dere sjekke ut hvilke lag som blir motstanderlag denne sesongen ved å klikke på lenkene  under

Takk til Rune Eriksen som har bistått fotballgruppa med lagspåmeldingene!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.