En annerledes fotballtrening!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 29. Sep 2018

Torsdag 27.september fikk jentene på J2004, J2005 og J2006 en litt annen trening enn de er vant til. Lagleder på J2006 Karianne Skaug hadde snakket med Vålerengas damelag i toppserien. De har startet med klubbesøk rundt til klubber i Osloområdet og tok turen til Holmlia med Holmliajente og midtbanespiller Ingrid Schelderup, keeper Guro Pettersen og det unge talentet Adriana Imeri. 

Jentene var ferdig oppvarmet før VIF-spillerne kom. De startet med presentasjon av spillerne, før jentene ble delt inn i tre grupper som jobbet med forskjellige øvelser som gikk på ballkontroll, fotballgolf, skudd osv.

Det var mye glede å se rundt på Lusetjernbanen denne ettermiddagen. Det er gøy at jentene får gjøre noe annet og få tips og gode ord fra toppseriespillere som vet hva som må til for å bli gode! Dette gir jentene mye motivasjon og læring, og veldig gøy at jentelagene blir kjent med hverandre på tvers av alder. Flere bilder fra en annerledes fotballtrening!

På slutten ble det tid til felles bilder og snakk med spillerne. Tusen takk for en super treningsøkt fra Holmlia-jentene, trenere og lagledere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.