Tine fotballskole sommeren 2021

Postet av Holmlia SK - Fotball den 28. Feb 2021

Da er vi klar for å ta imot påmeldinger på Tine fotballskole sommeren 2021.

Holmlia Sportsklubb,Fotball arrangerer Tine fotballskole i uke 25: 21. til 25. juni og i uke 32: 9. til 13. august for jenter og gutter i alderen 7 til 13 år (født 2014 - 2008) på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base. Vi har aktiviteter fra kl. 09.00 - 15.00 hver dag.

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.
På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball vil selvfølgelig være hovedaktiviteten denne uken med et variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter og grilling.

Endelig program for de enkelte dager, samt annen informasjon vil bli sendt på epost til de påmeldte uken før fotballskolen starter.

TINE Fotballskole Holmlia koster kr 1 100 pr. deltager. Inkludert i prisen er instruksjon og trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !

Vi har plass til 100 deltakere hver av ukene.

 


Vi gleder oss til 2021-sesongen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Feb 2021


Da er vi klar for fotballsesongen 2021 på Holmlia. Med unntak av 7-åringene er nå lagene våre påmeldt til seriespillet som starter i april for de fleste lagene. Så får vi håpe at smittevern og vaksinering gjør det mulig å gjennomføre en normal fotballsesong i 2021!

I klassen for voksne har vi følgende lag: Oldboys, herrer 7. div. og herrer 4. div. I tillegg har vi et damelag som trener regelmessig, men som i år ikke er påmeldt seriespill. 

I ungdomsklassene har klubben meldt på følgende lag : Gutter 19, jenter 17, gutter 15, jenter 14, gutter 14 med to lag, jenter 13 og gutter 13.

I barneklassene har vi lag i alle årgangene
  • 12 år 4 guttelag og 3 jentelag
  • 11 år: 4 guttelag og 1 jentelag
  • 10 år: 4 guttelag og 1 jentelag
  • 9 år: 4 guttelag og 1 jentelag
  • 8 år: 5 guttelag og to jentelag

I tillegg kommer 7-åringene som får tilbud om å stille med 3-erlag i Obos Miniliga - med to serierunder på våren og to serierunder på høsten. Med dette har vi en økning på fem lag fra 2020-sesongen. 

Oversikt over hvem som er lagledere og trenere på de ulike lagene finner du på denne siden. Lagene har plass til flere spillere - så ta kontakt med lagleder direkte eller fotballgruppa på post@holmliafotball.org

Kampoppsettet kommer i slutten av mars måned, men allerede nå kan dere sjekke ut hvilke lag som blir motstanderlag denne sesongen ved å klikke på lenkene  under

Takk til Rune Eriksen som har bistått fotballgruppa med lagspåmeldingene!
Fotballakademitilbud på Holmlia fra 1. mars

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Feb 2021


Fra Tine fotballskole 2020, foto Janne Gamst Andersen

Holmlia Sportsklubb, fotballgruppa tilbyr akademitrening fotball som et ekstratilbud for jenter og gutter fra første til sjette klasse (født 2014 til 2009) i perioden 1. mars til 31.mai 2021. Treningene vil foregår mandager, tirsdager og torsdager fra kl. 16.00 - 17.30 på Lusetjern kunstgress og med klubbhuset som base.

Ansvarlig for tilbudet er vår sportslige ansvarlige Dan Noam Winer. Han vil ha med seg erfarne instruktører, og det blir et eget tilbud for de som ønsker keepertrening. I løpet av tre måneders-perioden vil det være seks ulike tema - hver med to ukers varighet. Deltakerne får akademi-t-skjorte og drikkeflaske, samt frukt etter hver treningsøkt. Alle treninger vil bli gjennomført i tråd med de smittevernregler som til enhver tid gjelder.

Deltakerne kan velge mellom å delta to eller tre dager hver uke. Det er mulig å melde seg på for hele perioden (med rabatt), eller kun for en måned om gangen.

Prisen er 

  • for en dag pr uke kr. 1 300 pr måned eller kr. 3 500 for hele perioden fra 1. mars - 31. mai
  • for to dager pr uke kr. 1 500 pr måned eller kr. 4 100 for hele perioden fra 1. mars - 31. mai
  • for tre dager pr uke kr. 1 800 pr måned eller kr.  5 000 for hele perioden fra 1. mars - 31. mai.

Påmelding skjer via denne nettsiden - påmeldingsfrist for mars måned er 28. februar 2021.

Holmlia Sportsklubb, fotballgruppa har som målsetting at dette tilbudet skal bli et fast tilbud hver vår og høst i regi av klubben.


8 Kommentarer

Fotballgruppa trenger nye styremedlemmer!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 3. Feb 2021


Vi trenger flere medlemmer i fotballgruppas styre. Vi trenger voksne ressurser i alle aldre som kan bidra med litt av sin tid for å sikre et godt tilbud for våre barn og unge som vil spille fotball i Holmlia Sportsklubb. Vi er sertifisert kvalitetsklubb - har mye på plass av rutiner og retningslinjer - og trenger nå flere som vil bli med og realisere planene våre!

Vi trenger ressurser til mange roller, som fair play-ansvarlig, ansvarlig for hjemmeside, økonomiansvarlig, ansvarlig for medlemsregisteret, ungdomsfotballkoordinator og kvalitetsklubbansvarlig. Rollebeskrivelsene finner du her på vår hjemmeside (noen mangler, men kommer snart på plass)!

Vi kan love deg mye moro i et trivelig og godt fotballmiljø med mange engasjerte foreldre som vil det beste for ungene våre!

Kontakt styrets leder Janne Gamst Andersen hvis du er interessert i å gjøre en jobb for klubben og fotballen på Holmlia!