ER DU VÅR NYE HOVEDTRENER FOR G14?

Postet av Aram Singh Meradi den 11. Jan 2024

                  

  

 

SPENNENDE TRENERSTILLING I TALENTFABRIKKEN!

 

Holmlia Sportsklubb - fotball består av ca. 530 jenter og gutter fordelt på vel 40 lag. Hovedtyngden av lagene tilhører barnefotballen (mellom 6 og 12 år). Vi er i god vekst, med stor satsing både på jenter og gutter, og er opptatt av å gi et godt tilbud til barn og unge uansett økonomiske forhold eller ambisjonsnivå. Vi har damelag i 5. divisjon, herrelag i 4. og 8. divisjon, juniorlag gutter i 1. divisjon, og ungdoms- og barnelag på ulike nivå.

 

ER DU VÅR NYE HOVEDTRENER FOR G14?

Er du en lidenskapelig fotballtrener som elsker å jobbe med unge talenter? Ønsker du å være en del av en klubb som har etablert seg som en talentfabrikk og har produsert utallige talentfulle spillere? Da er dette den perfekte muligheten for deg!

Vi søker en engasjert, voksen og erfaren fotballtrener til vår spennende årgang med masse fotball og x-faktor. Klubben vår har en stolt historie med å utvikle talentfulle spillere som har gått videre til høyeste nivå. Vi vil gi våre unge spillere de beste trenings- og utviklingsmulighetene og søker nå en trener som kan bidra til å videreføre og styrke dette.

Som trener vil du ha ansvaret for å utvikle og inspirere våre unge talenter. Du vil jobbe tett med spillere i ulike aldre og sørge for at de får den nødvendige veiledningen og støtten for å nå sitt fulle potensial. Din evne til å identifisere og utvikle spillernes individuelle ferdigheter vil være avgjørende for suksessen til både spillerne og klubben.

 

Vi ser etter en trener som har:

 

 • God erfaring fra ungdoms eller senior fotball. 
 • Solid fotballfaglig kompetanse og evne til å utvikle spillernes individuelle og taktiske ferdigheter.
 • Gode kommunikasjonsevner og samarbeidsevner for å kunne jobbe godt med spillere, foreldre og klubbens øvrige trenerteam. Ha evne til å tilpasse seg ulike spillertyper og personligheter. Kunne formidle instruksjoner og tilbakemeldinger på en tydelig og konstruktiv måte, tilpasset individuelle behov og forskjellige læringsstiler.
 • Evnen til å skape et positiv, trygt og inspirerende miljø rundt trening og kamp der spillerne trives og utvikler seg, basert på samarbeid, respekt og fair play.
 • Evnen til å motivere og skape glede og deltakelse og bidra til å skape et miljø der alle spillere føler seg inkludert og verdsatt, uavhengig av ferdighetsnivå.

 

 

Gruppen består av rundt 40 motiverte spillere, med 1.laget i 1.div B i 2024, og har et godt støtteapparat med ivrige foreldre

 

Klubbens hovedanlegg er Lusetjern som ligger rett ved Lusetjern skole, med 11erbane. I tillegg disponeres to 7er baner.

 

Som trener vil du bli en del av et lærevillig og utviklende miljø. Her får du muligheter å fordype deg innen spillerutvikling, kampledelse og videoanalyse. Vi kan tilby trenerkurs og utdannelse.

 

Kompetanse/egenskaper:

 • UEFA C trener-lisens, gjerne også UEFA B
 • Relevant spillererfaring eller utdannelse, eksempelvis pedagogikk.
 • Strukturert.
 • Gode relasjons- og samarbeidsevner.
 • Ønske om å utvikle seg som trener.

 

Arbeidsoppgaver

 • Holde/lede treninger og kamper for lag 1 samt ha et treningsopplegg for hele årgangen. 
 • Ha god oversikt over hele årgangen i samarbeid med andre i trenerteamet.
 • Tett samarbeid med trenerveileder og lagene under/over
 • Utviklingssamtaler
 • Delta på klubbens trenerforum

 

Deltid. Lønn etter avtale. Tilgang til eget styrketreningsrom

 For riktig kandidat kan jobben kombineres med jobbing på vårt akademi evt andre oppgaver i klubben.

 Aktuelle søknader vurderes fortløpende.

Søknad sendes til sportslig leder Knut Rød;   sportslig.leder@holmliafotball.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.