Holmlia G15 med G14 hjelp i Norway cup til 1/16 dels B finale

Postet av Holmlia G15-2 den 14. Aug 2018

Holmlia stilte med et svært ungt lag på Norway cup G15 klasse. Vi hadde kun tre gutter som hadde fylt 15 før cupen startet og vi hadde også med en gutt som fylte 12 dagen første kamp gikk. Vi konkurrerte med lag med opp til 4 stk 16 åringer på laget!     

Vi synes også det var gøy også med comeback fra to gutter som sist spilte seriekamper i 2016. Bursdagen til 12 åringen søndag den 29.7 endte svært bra med 6-1 seier over Urædd, og med to mål av jubilanten som fikk bursdags sangen av gutta med seg etter kampen.... 

Dagen etter ble vi utspilt av gruppevinner Loddefjord, mens to jevne kamper mot Riska og HSV tirsdag ende med tap. Det ble dermed B-finale. 

Bildet er tatt etter 1/32 dels finalen tidlig om morgenen (i ni tida) på Ekeberg onsdag 1. august. Den endte med 4-0 seier over Austevoll og stor stemning. Det ble da 1/16 dels finale mot Eikelandsfjorden på Rustad kunstgress på ettermiddagen. Resultatet der ble 0-0 ved full tid og vi tapte dessverre 4-3 på straffespark. Straffespark er alltid "bingo" så vi var svært nær 1/8 dels finale! Vi fikk da 6 kamper på fire dager!

Takk til alle gutta som stilte seint og tidlig, trenere og heiagjengen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.