Holmlia SK Håndball søker styremedlemmer

Postet av Anonym den 18. Jan 2018

Håndballgruppa i Holmlia Sportsklubb skaper mye glede og moro for barn og ungdommer i alle aldre. Nærmere 150 barn fra Holmlia i alderen 6 til 14 år spiller på lagene våre.

Håndballgruppa er medlemsstyrt og er avhengig av frivillige ressurser og dugnadsarbeid. Dette er oftest en sosial og hyggelig anledning å bli kjent med andre medlemmer og foreldre tilknyttet klubben.

Det fins flere typer av dugnad, for eksempel er mange kjent med forskjellige roller innen kafédrift, ulike vakter ift turneringer og arrangementer, trenere, lagledere, etc.

Håndballgruppa har et styre som også er sammensatt på dugnadsbasis. Vi går nå ut med en invitasjon til de av dere som kan tenke dere en rolle i styret til å melde deres interesse til oss.

Ta kontakt snarest på post@holmliahandball.no eller ring Tore Beitveit, 911 65 364, om du har lyst til å delta i styrearbeidet.

Det er ikke nødvendig med håndballerfaring for å fylle en rolle i styret. Oppgaver fordeles mellom styremedlemmene etter interesse og kompetanse. Viktigst er et brennende engasjement og interesse for klubbens utvikling.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.