Timene er tilbake i studio!!

Postet av Holmlia SK - Dans den 1. Sep 2021

Timene våre flyttes fra og med i dag, 1. september tilbake til eget studio i Holmliahallen. Lokalet er klart og Holmliahallen er igjen åpnet. Inngang fortsatt fra sentersiden av hallen. Vi sees på dans:-)



Nye instruktører og ny timeplan

Postet av Holmlia SK - Dans den 3. Jun 2021

Hsk dans er i full gang med å planlegge høst-semesteret. Dessverre så skal ikke Oda og Kristine lenger undervise hos oss pga videre skolegang utenfor Oslo. De vil bli dypt savnet, men dere kan være trygge på at nye gode instruktører erstatter de. 


Vi har lagt ut vår nye timeplan her på hjemmesiden vår, sjekk den ut! Vi legger ut informasjon om våre nye instruktører fortløpende også her på hjemmesiden under fanen "våre instruktører". 

Siden semesteret har hatt mye undervisning på Zoom vil vårens deltakere få første prioritet til å melde seg på høstens kurs - vi takker alle våre deltakere for å ha holdt ut et vanskelig semester med stadig nye restriksjoner innført av byrådet i Oslo. 

Vi vil åpne for påmelding for alle fra og med 21. juni, dere vil da finne informasjon på siden her. 

Vi gleder oss til et semester som forhåpentligvis blir helt uten restriksjoner!! 





Nytt lokale fra 1. mars 2021

Postet av Holmlia SK - Dans den 19. Feb 2021

Fra og med 1. mars vil alle våre dansetimer foregå inne i vårt nye studio i Holmliahallen (tidligere Lia treningssenter). Velkommen dansere, dette tror vi blir kjempe bra!! Tusen takk til dere som bidro på Spleis, og til Tregulvspesialisten AS som pusset og lakkerte gulvet for en veldig snill pris. 

På grunn av oppussingen av Holmlia skole må man benytte inngangen fra Holmlia senter siden for å komme inn i hallen! 




ENDELIG OPPSTART - SAMMEN!!

Postet av Holmlia SK - Dans den 1. Feb 2021

Endelig kom gladnyheten - VI FÅR LOV TIL Å DANSE SAMMEN IGJEN!!

Fra og med onsdag 3. februar er vi offisielt skikkelig igang med semesteret, og alle våre dansere kan møte opp til timen sin i Klubbhuset/Hallagerbakken:-)

Vi har noen ledige plasser, og det er fortsatt 17 fulle uker igjen av semesteret! Mange fine timer med dans det:-)