Velkommen til vinterferieaktiviteter  i Holmlia Sportsklubb!

PRøv innebandy, håndball, fotball OG ALlidrett!

BALLSPORTGRUPPENE I HOLMLIA SPORTSKLUBB INVITERER BARN FRA 1. TIL 7.KLASSE  TIL IDRETTSKOLE OG AKTIVITETER I VINTERFERIEN.
DET ER #UNGETRENERE I SAMARBEID MED VOKSNE TRENERE OG ANSVARLIGE SOM VIL STÅ FOR OPPLEGGET.

Mandagen vil innebandygruppa ha ansvaret, og gi grunnleggende opplæring i innebandy, før det blir mulighet til spill og kanskje en liten cup. Tirsdagen er det håndballgruppa sin tur, med tilsvarende opplæring og spill utover dagen. Og onsdag  vil fotballgruppa arrangere fotballkurs og masse spilling. Torsdag og fredag vil bestå av allidrett.  

Om du blir med alle dager er dette en mulighet til å prøve alle de ballsportene som Holmlia Sportsklubb holder på med - og kanskje du får lyst til å bli med på et lag videre? 

Praktisk informasjon:

  • For barn fra 1-7.klasse fra barneskolene på Holmlia
  • 21-25 Februar, kl. 0900-1500
  • Adresse: oppmøte i klubbhuset ved Lusetjernbanen
  • Det vil bli servert lunsj til alle fra 12-13
  • Ta med innesko og drikkeflaske


Pris: Gratis! 

Vi har mottatt støtte fra Helsedirektoratet for å arrangere "idrett for alle", og arrangementet er gratis! 

Vi håper likevel du vil støtte klubben ved å bli medlem! Da vil du også motta informasjon om andre åpne tilbud i ferier, helger og ettermiddager. 


Idrett for alle - vinterferien 2022

Du kan melde deg på til idrettskole og aktiviteter for en dag, eller alle dager. Meld kun på de dagene du faktisk tenker å delta.

Mobilnummer til deltaker - om han/hun har

Epost til deltaker - om han/hun har

Vi samtykker i at Holmlia sportsklubb kan bruke bilder/korte filmsnutter av vårt barn på nett og i informasjon om arrangemente. Vi samtykker i at vårt barn kan intervjues av avis, radio eller TV og at bilde med fornavn og etternavn kan publiseres

Bli medlem i Holmlia Sportsklubb!

Du trenger ikke bli medlem for å delta på "idrett for alle". Men ved å melde deg inn i Holmlia sportsklubb støtter du klubben og gjør at vi kan få ulike støttemidler til å drive og forbedre aktiviteten. Du vil få informasjon på epost om åpne aktiviteter samt om de ulike gruppene. Årlig kontingent er kr 200, treningsavgift til grupper kommer eventuelt i tillegg. Familemedlemskap koster kr 500,-
Du og/eller dine barn kan bli medlem her: Bli medlem i Holmlia sportsklubb!