Ønsker du å bli medlem i Holmlia Sportsklubb?

Innmelding for aktive medlemmer skjer gjennom innmelding i den idretten du ønsker å delta i. Du finner de ulike tilbudene på idrettenes nettsider. Turn og dans og ballett har påmelding ved oppstart av hvert semester - i august/september og i desember/januar. Håndball, innebandy og fotball tar i mot nye medlemmer hele året. 

Har du spørsmål - ta kontakt på post@holmliasport.no

For å bli medlem:

 1. Sjekk om det er plass til deg/ditt barn på idretten dere ønsker å være med på. Ta kontakt med trener/lagleder, og delta gjerne på en treningsøkt før dere begynner!
 2. Meld deg inn klubben, og søk opptak i gruppa som du ønsker å være med i
 3. Betal treningsavgift på måten som gruppa beskriver på sin nettside. Dette varierer litt.

 

Alle aktive og tillitsvalgte i Holmlia Sportsklubb betaler medlemskontingent til klubben. Medlemskontingenten fastsettes av klubbens årsmøte og er for 2022


 • Kr. 200 for aktive medlemmer
 • Kr. 100 for støttemedlemmer
 • Kr. 500 for familiemedlemskapStøtteordninger 

Om du av noen grunn har problemer med å betale det det koster å være med i idretten, finnes det muligheter.

 • Betalingsalternativer og støtteordninger

 • Allerede medlem? 

  For deg som alt er medlem kan du vedlikeholde ditt medlemskap og betale faktura på Min idrett. Mer informasjon om MIn idrett finner du her.

  Medlemskontingent sendes ut i løpet av første kvartal til alle som er registrert som medlemmer i klubben. Deretter sendes krav ut fortløpende til nyinnmeldte. Nye medlemmer som starter etter 1. august, betaler kr 100 for medlemskap det første året. Klubbens kasserer kan kontaktes på epost kasserer@holmliasport.no ved spørsmål knyttet til medlemskontingent


  Antall betalende medlemmer er grunnlaget for tildeling av kommunale tilskudd. Betalt medlemskontingent er derfor viktig for klubben. Kravet sendes ut pr epost, SMS eller via vipps for dem som har godtatt vipps faktura.