G13-1 med ny seier i lokaloppgjøret mot Bjørndal

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 15. Jun 2016

Vi har startet med returoppgjørene og først ut var Bjørndal. Vi tar aldri lett på disse oppgjørene da "kollegene" fra bydelen har flere gode spillere. Det viste de også i gårdagens oppgjør. Holmlia kom likevel meget godt igang og gjorde 1-0 allerede etter 2 minutter på et flott angrep som endte med ballen satt i vinkelen. Holmlia gjorde to mål til før Bjørndal fikk sin redusering. Det var 3-1 ved pause til Holmlia. Bjørndal trykket på etter reduseringen og Holmlia måtte gjøre noen endringer. Dette slo gått ut og da keeper og forsvar gjorde jobben og Bjørndal trykket på ble det mulighet for kontra slik at Holmlia satte hele fire mål de 12 siste minuttene. Det ble da nesten kopi av våroppgjøret som endte 8-2 til Holmlia. Gutta forsvarte med dette 4. plassen på tabellen.