Medlemsregister og MinIdrett

Postet av Kari Margrete Hove den 21. Jun 2015

Holmlia sportsklubb tar i bruk Norges Idrettsforbunds løsning for medlemsadministrasjon fra 2015. Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.

Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal ta i bruk Min idrett – www.minidrett.no

Gjennom Min idrett kan du:

  • Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter)
  • Se hvilke medlemskap, funksjoner og verv som er registrert på deg
  • Betale for dine lisenser og skrive ut lisenskort
  • Melde deg på og betale kurs
  • Melde deg på og betale arrangementer / konkurranser / stevner / løp (ikke alle idretter)
  • Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien

Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadresse lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytningen til pålogging til Min idrett. Hvis din e-postadresse er registrert vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Har du ikke tilgang til e-posten og du ønsker du å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til support@idrettsforbundet.no.

Løsningen innebærer at fakturering av medlemskontingent og treningsavgifter for fotballgruppa mv. vil bli gjennomført i idrettens løsning for Online betaling. Hver gang det etableres et betalingskrav vil det bli varslet pr. e-post for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i Min idrett. Fakturaen vil også ligge ved eposten som et vedlegg.

Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett

Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00-20.00) eller e-post support@idrettsforbundet.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.