Tine fotballskole 2015

Postet av Janne Cecilie Gamst Andersen den 10. Mai 2015

Holmlia SK Fotball følger opp de siste års suksess med fotballskole for jenter og gutter i alderen 7-12 år. Som i fjor arrangeres Fotballskolen på vår kunstgressbane, også i år i samarbeid med Norges Fotballforbund og TINE. Fotballskolen arrangeres i uke 26, mandag 22.06.15-fredag 26.06.15 i tidsrommet 09.00-15.00 med Faisal Dahir som ansvarlig leder.

Det er stor etterspørsel etter plasser, så påmelding vil være etter først til mølla prinsippet!

Fotballskolen vil være et tilbud for årsklassene mellom 7 og 13 år (født: 2008 - 2002) . Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.

På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball vil selvfølgelig være hovedaktiviteten denne uken, noe som besørges av et variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter, slik som grilling.

Endelig program for de enkelte dager, samt ytterligere informasjon vil du finne på Holmlia fotballs hjemmeside uken før Fotballskolen starter.

HVA KOSTER DET ?

TINE Fotballskole Holmlia koster kun kr 900,- pr. deltager (Søskenmoderasjon – 50,- fra barn nr 2, dvs 2 barn kr 1750.-). Inkludert i prisen er : Instruksjon / trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !

Påmelding skjer via deltager.no. https://www.deltager.no/TINEHolmlia2015

VELKOMMEN TIL FOTBALLGLADE DAGER I JUNI !


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.