Fair Play skole på Holmlia!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Mai 2022

I mars og april 2022 gjennomførte alle våre lag på ungdom, junior og senior nivå NFF Oslos Fair Play Kurs. Det ble til sammen 6 kvelder på klubbhuset hvor dyktige instruktører fra NFF Oslo stilte opp til innholdsrike og lærerike samtaler og instruksjon om Fair Play. Temaet klubb og instruktører på forhånd ble enige om at vi skulle ha et ekstra fokus på var: omdømme, dommere og stygg språkbruk.

Tilbakemeldinger fra både deltagere, som var både spillere og lagledelse (lagleder og trenere) og fra instruktører vitner om at dette var veldig bra. Ekstra hyggelig var det å få slike tilbakemeldinger fra NFF Oslo sin kursleder:
"Det var utrolig hyggelig å få bli kjent med deres flotte ungdom på Holmlia. For et engasjement. Var ekstra gøy at ungdommen ropte, og hilste på oss, når vi kom til anlegget deres flere dager på rad."

I tillegg til kursholdere fra NFF Oslo var vi så heldig at vår egen dommeransvarlig Patrick Vagn Larsen hadde egne sesjoner om dommerrollen og fair play ovenfor dommerne. 

Utkomme av hvert kurs var en fair play avtale lagledelse og spillere på det enkelte lag ble enige om og skrev under på, alle sammen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.