Klart for Tine fotballskole 25. - 29. juni

Postet av Holmlia SK - Fotball den 21. Jun 2018

Bilde fra fotballskolen i 2016

Mandag 25. juni starter vi første uke av årets fotballskole. Det er fremdeles ledige plasser - ta kontakt med ansvarlig for fotballskolen Janne Gamst Andersen - 909 69 304 hvis dere ønsker å melde på deltakere.

Fotballskolen starter kl. 09.00 hver dag og avslutter kl. 15.00. Oppmøte er ved Lusetjern kunstgress/Holmlia klubbhus. Dagsprogrammet finner dere her.

Barna deles inn i grupper etter alder. Det vil være egen jentegruppe med egne jenteinstruktører. I tillegg vil i år keepere ha mulighet til egne keeperøkter med A-lagskeeper Bardh Musiqi.

Gruppene er på mellom 10 og 20 barn avhengig av alder og kjønn. To til fire instruktører vil følge hver gruppe gjennom uken. Hver gruppe har en ansvarlig leder som vil følge opp sin gruppe.

Barna må ta med seg mat (matpakke) og godt med drikke hver dag. Det vil til lunsj i tillegg til dette bli delt ut TINE drikkeprodukter. Torsdag vil Fotballskolen sørge for grillmat og kos til alle deltagerne (flyttes ved evt dårlig vær). Det er allikevel viktig å ha med matpakke denne dagen.

Husk å ta med klær etter været, regntøy og skift er viktig de dagene det er meldt regn. Følg med på værmeldingene!

Vi vil ta bilder av barna under uken, som legges på vår hjemmeside. For de som ikke har gitt godkjenning til bilder/intervju er det fint om dere gir barna beskjed om dette.

Alle som deltar på TINE fotballskole er forsikret med Fotballforsikringens grunnforsikring under tiltaket.

Da ser vi frem til en uke fylt med fotball og moro!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.