G14 fotball 2. divisjon 11.10: Holmlia-Nordby 6-5 (2-2)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 12. Okt 2017

Det er mer en seks måneder siden første seriekamp i april. Holmlia gutta har løftet seg i denne perioden.  6-5 seieren over Nordby var kamp nr 7 i høst. Gutta er ubeseiret denne høsten og har klatret fra 8. plass til 4. plass på tabellen. Nordby ligger på 3. plass, og Holmlia har full pott mot serieleder Driv i år og har spilt to jevne kamper mot toer Oppegård. Dessverre gikk begge disse kampene i vår så det ble kun et poeng...

I kampen den 11. oktober kom gutta best i gang og ledet 2-0 til det sto igjen 5 min av første omgang. I løpet av de 5 minuttene og det første minuttet av andre omgang laget Nordby tre mål i en skikkelig downperiode for Holmlia. Derfra og inn tok imidlertid Holmlia over og vant 6-5 til slutt. Holmlia G14-1 avslutter seriespillet på Ljanbanen tirsdag 17. oktober mot Nordstrand2.