Kampreferat Holmlia-Røa 20.06.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 26. Jun 2017

Etter å ha tatt 2 av 12 mulige poeng på de fire siste kampene var det virkelig på tide med en opptur for de røde fra Holmlia, og hvor passende var ikke den oppturen på eget gress. Til tross for de tomme magene og minimalt med næring på de fleste spillerne, med tanke på ramadan-feiring, var ikke poengtap i denne kampen aktuelt for et Holmlia-lag med ambisjoner om opprykk. Kampen startet friskt og et enormt Holmlia-press ga uttelling ganske så tidlig. Hassnain klarte å kontrollere et ganske så godt slått innlegg uten at det påfølgende skuddet så mål. Likevel havnet returballen i sistnevntes føtter, og da kunne det endelig jubles på Lusetjern kunstgress.

Det tok ikke lang tid før det andre målet kom, og Jonathan Serrano, divisjonens toppskårer, kunne enkelt sette dagens andre etter å ha vunnet ballen høyt på banen. Det stoppet for så vidt ikke der, og kott tid etterpå slo Aouragh en nydelig stikker i retning Serrano, som kunne notere seg for sin andre for dagen.

Med en het Jonathan på banen var det like som kunne stå i veien for Holmlia, og i andre omgang fortsatte vi der vi slapp. Igjen sto Serrano for skåringen, etter å ha blitt spilt frem av Nestaax. Dagens hattrick var nå unnagjort, men sulten og skuffelsen etter de forrige resultatene hindret gutta i å være fornøyde. Fine kombinasjoner ga uttelling nok engang, og denne gangen var det Mubarak som fant Serrano. Med tre mål på samvittigheten satte han enkelt sin fjerde for dagen, og Holmlias femte. Når dommerens fløyte ble hørt i det 90.minutt kunne vi glede oss over å være tilbake på vinnersporet. Godt var det, og bedre tider kommer i vente, forhåpentligvis!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.