Kampreferat Vestli-Holmlia torsdag 18.05.17​

Postet av Holmlia Menn Senior A den 19. Mai 2017

I etterkant av Lommedalens poengtap var utfordringen som sto mellom oss og tabelltoppen ubeseirede Vestli. Kampen viste seg å bli veldig viktig ettersom både vi og Vestli kunne melde oss på den etterlengtede førsteplassen i pulja.
Værforholdene var ikke all verdens, og på det våte kunstgresset gikk Holmlia hardt ut. Etter 18 minutter og en jevn kamp så langt kunne Holmlia notere seg for dagens første. Jonathan Serrano var igjen på scoringslista etter å ha vunnet ball, kommet seg alene mot keeper og plassert den i mål på lekkert vis. Hvor værforholdene forbedret seg begynte vi å bli slappe i presset. Det førte til en del muligheter for Vestli, men ga også rom for en del kontringsmuligheter for oss. 20 minutter senere, i det 38.minutt, var igjen Holmlia på hugget. Elegant fotball ble avsluttet på elegant vis av Ayyoub Boa, og det etter en lekker pasning fra Shakoor. Det så ikke ut til at vi var ferdige med å feire når vi slapp inn mål 2 minutter etterpå. Reduseringen kom for Vestli, og det raskt etter at vi hadde økt til 2-0. Vestli prøvde å igangsette et skikkelig press på tampen av første omgang, men de røde fra Holmlia klarte å holde hodet kaldt i regnværet.
I andre omgang gikk vi ut med en ny innstilling, en mer aggressiv en. Neestax var på hugget og vant den ene ballen etter den andre, og med Vestli-spillerne nervøse fanget han opp ballen i en gunstig posisjon. Med et rykk få andre kan matche løp han mot dørlinja før han slo ballen inn mot feltet. Der ventet toppskåreren vår og dagens tomålsskårer. Serrano noterte seg for Holmlias 3.skåring. Men Vestli var for all del med og med 12 minutter igjen å spille fikk de straffespark som selvfølgelig ble satt sikkert. Holmlia ledet nå kampen med ett mål, men etter å ha sett hvordan Vestli kom inn i kampen igjen måtte det gjøres taktiske grep. Klare instrukser fra trenerteamet styrket strukturen, og mot et Vestli-lag som sto høyt passet kampbildet. Igjen var det store kontringsrom, men vi forble ueffektive enn så lenge. Med to minutter igjen av ordinær tid fikk vi for alvor fart på hjulene. Denne gangen ble det byttet på rollene, og kontringen Boa igangsatte ble avsluttet av Shakoor som banket ballen i krysset fra 12 meter. Dermed kunne vi puste lettet ut, med en setning i tankene: VI ER PÅ TOPPEN AV TABELLEN.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.