Kampreferat fra 2 kvalifiseringsrunde i NM : Holmlia - Ready

Postet av Holmlia Menn Senior A den 6. Apr 2017

I årets første offisielle hjemmekamp ble det nok engang et fyrverkeri av en kamp. Med Holmlia videre fra første kvalifiseringsrunde i NM var det nå duket for den neste utfordringen på ferden. Der ventet nemlig Ready, et veletablert lag fra 3.divisjon. Lusetjern kunstgress inneholdt ikke bare et fantastisk publikum og god stemning, men også en intenst kamp. Det startet på best mulig måte for Holmlianerne, og etter 9 spilte minutter noterte Jonathan Serrano seg for dagens første. Etter et høyt press med mye engasjement innledningsvis hadde vi klart å få en tidlig skåring, og det stoppet ikke der. En formidabel førsteomgang fant sted på Lusetjern og det var mye positivt å ta med seg.

Ut i andre omgang fortsatte Holmlia med god ro og kontroll på kampen. Ready var for all del med i kampen, og ble mer og mer komfortable med å slå lange baller på tvers av kunstgresset. Heldigvis hadde Nordin Krouti en helt fantastisk dag mellom stengene, og det skulle mye til for å overliste han.

Som sagt passet kampbildet Holmlias struktur, og Ready gikk aggressivt til verks med 20 minutter igjen av kampen. Dette ga selvfølgelig mulighet for kontringer. Det sviktet for begge lag i den siste tredjedelen av banen, men med kampens eneste målskårer på banen så langt så ting lysere ut for Holmlia. På sekundet klokka fylte 90, var Jonathan igjen i en gunstig posisjon og kunne takke for seg med kampens andre skåring. Etter en fantastisk kamp av gutta og en ufattelig god Najim Zaouaghi på banen var det lite å si på det endelige resultatet. Med en full fortjent seier og et eventyr som neppe tar slutt, venter vi spent på trekningen til den første runden i NM og håper på flere fantastiske øyeblikk i det som kan bli en god sesong for oss her på Holmlia.

Vi takker dommerne og Ready for kampen, og ønsker de lykke til med serien.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.