Surt tap for Kolbotn etter Holmlia sjokkåpning

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 17. Aug 2016

Slitne Holmlia gutter måtte ta et tap i tirsdagens kamp mot Kolbotn. Holmlia startet i høyt temp og ledet 2-0 allerede etter tre minutter. Gutta kunne satt mange fler i starten av kampen etter stort spillemessig overtak, men uten uttelling så skjer gjerne det i fotball at motstander scorer, slik også i denne kampen. 2-1 til Holmlia ved pause ble til 2-3 til Kolbotn etter to raske mål i starten av andre omgang. Holmlia utlignet til 3-3 før Kolbotn kom til med to til uten kvittering og dermed 5-3 til bortelaget. Holmlias mål ved Petter, Emir og Alex.

Vi burde vunnet kampen, men uansett så tar vi med oss en stor forbedring fra bortekampen i vår (9-3 tap). Vi har noe på gang...... Kampen viste at seieren over Driv slett ikke var en tilfeldighet. Gutta fortsetter den fine progresjonen som lag.