Kampreferat H1: Holmlia-Monolitten2 4-8 (1-3, 1-4, 2-1)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 5. Des 2021

Etter 9 kamper for herrelagene i Innebandy, så kom det første tapet i  Holmliahallen lørdag 4.12. Som i et par kamper før, kom Holmlia bakpå fra start, men denne gangen gjorde ikke 3. periode resultatet opp for de to første periodene!

Laget i dag var følgende 13: Glenn (keeper), Per-Helge, Miguel (kaptein), Fredrik Nybø, Karim, Magnus, Jon, Fredrik Schulstad, Thanh, Daniel, Christian, Lars og Mergim. En håndfull tilskuere fulgte kampen.

Det ryktes at Monolitten hadde med ei rekke fra Monolitten 1 (1. div), så dette ble tøff match i 3. div. Holmlia var ubeseiret før kampen.

Holmlia kom som et par ganger før bakpå i første omgang og bortelaget satte 0-1 ved Sigurd Berg etter 1.26. Det var "trafikk" foran begge målene, men Monolitten2 satte også mål nr 2 etter 8.11 ved Tor Aasen. Hjemmelaget var likevel stadig frampå og det ble 1-2 ved Fredrikene dvs Schulstad mål og Nybø assist etter 11.31. Bortelaget svarte 2 minutter senere og 1-3 ved Peter Magnusson. Det ble også periode resultatet.

2. periode var nok det svakeste resultatmessig Holmlia har i år, så den må vi sette strek over gutter! Det begynte likevel bra da Fredrik Nybø reduserte til 2-3 etter 3.47 (assist Karim). Så fikk Holmlia 2 minuttere etter 5.52 og 11.48, og etter 13.09 kom det en to minutter på bortelaget også, men bortelaget scoret i undertall etter 14.16 ved Bendik Murstad og 3 sek senere (!) ved Sigurd Berg, og Berg satte like godt 6-2 også etter 14.30 (i følge sekretariatsrapporten, mulig det var litt lenger mellom målene, men det hjelper ikke hjemmelaget). Etter 16.05 satte Sondre Røstgård 7-2, og da var det nok kjørt. Holmlia fikk nok en utvisning rett før periodeslutt, en 5 minutter denne gang(!). 1-4 i periode resultat etter fire raske baklengs og 2-7 totalt.
I 3. periode måtte da Holmlia spille nær 5 minutter med en mann mindre. En meget god undertallsperiode for Holmlia og motstander klarte ikke å øke ledelsen. Holmlia fikk kanskje litt energi av det, og det ble redusering til 3-7 ved Karim (assist Fredrik Nybø) etter 7.50. Fire mål er ikke en umulig differanse i Innebandy, men det tok bare 16 sekunder før Monolitten vel slukte det håpet som kanskje var tent hos tilskuerne, med tanke på flere gode avslutninger tidligere i sesongen. 3-8 etter 8.06 ved Bendik Murstad. Bortelaget gikk på et par 2 minutter på slutten, og i løpet av den siste 2 minutteren fikk Holmlia presset inn et mål via en Monolitten spiller så 4-8 etter 16.18. Flere mål ble det ikke. Holmlia vant omgangen 2-1, men tapte matchen 8-4.

H1 har nå møtt alle 5 motstandere i 3 div en gang med tre seiere, en uavgjort og ett tap, så gutta henger absolutt med i teten før de fem retur matchene.

Neste match for H1 er satt opp borte mot Lyn2 i Bjølsen hallen søndag 19.12. H2 er satt opp kamp den 18.12 mot Oslo studentene i Domus Athletica. H2 har utestående kamp mot nettopp OSI2 og Bækkelaget2 før de har møtt alle lag en gang. Det er 8 lag i den avdelingen i 4 div.