Kampreferat H1: Paradisbukta-Holmlia 4-7 (2-1,1-3, 1-3)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 21. Nov 2021

Det var lenge spenning i kampen i Bjølsenhallen, men Holmlia avgjorde mot slutten av kampen og tok sin tredje strake seier.

Laget i dag var følgende 13 inkl to junior spillere: Martin (keeper), Per-Helge, Miguel (kaptein), Fredrik Nybø, Karim, Magnus, Jon, Fredrik Schulstad, Daniel, Thanh, Christian, Lars og Mergim. En håndfull tilskuere fulgte kampen, omtrent halvparten for bortelaget!

Det ble en forrykende start på kampen, og de tre målene i første periode kom i løpet av de første tre minuttene! Holmlia hadde ballen mest i omgangen, men skuddene kunne nok sittet bedre.  Paradisbukta var effektive og gikk opp til 1-0 etter 1.39 ved Thomas Aspelund. Holmlia svarte nesten direkte ved Jon (assist Miguel) etter 2 min, men hjemmelaget tok igjen tak og satt 2-1 37 sekunder senere ved Frode Sylliåsen. Holmlia hadde etter dette bra kontroll og flere forsøk, men mål ble det ikke. Hjemmelaget fikk en 2 minutter etter 18.18, men det ble ikke flere mål i første omgang så 2-1 til hjemmelaget i perioderesultat.
I andre periode tok Holmlia tak umiddelbart og fikk utligningen kun 3 sek før hjemmelaget var fulltallig. Det var Christian som satte 2-2 (assist Jon) 15 sek ut i omgangen. Bortesupporterne ble litt urolige da hjemmelaget igjen kvitterte direkte og 3-2 16 sekunder (!) senere ved Ola Sætrang. Hjemmelaget fikk en ny 2 minutter etter 11.51, og det utnyttet Holmlia og det ble 3-3 etter 13.34 ved Lars (assist Jon). Holmlia var nå "i dytten" og tok over ledelsen etter 15.53 ved Jon (assist Thanh). Holmlia vant omgangen 3-1 og ledet 4-3.

Holmlia har bra kontroll på kula i 3. periode men ryker på en 2 minutter etter 2.15, og hjemmelaget utnytter dette da Tore Torgersen setter en Zorro, som en god Martin i buret kunne gjøre lite med. Etter dette fulgte gutta med hvilken kølle nr 7 brukte.....Holmlia hadde ikke tenkt å la dette ryke og satte 5-4 etter 5.57 ved Fredrik S. (assist Per-Helge). Holmlia rullet opp flotte angrep men det ville seg ikke. Så får Holmlia en to minutter, men godt undertallsspill og keeper sikrer fortsatt ledelse til Holmlia, men etter 12.45 ryker hjemmelaget på en 2 minutter. Igjen sitter overtallsspillet og  Lars (assist Jon) setter 6-4 etter 13.29. Vi ser nå Holmlia skru opp tempoet, og det tar kun 7 sek før 7-4 sitter. Holmlia har bra kontroll på slutten, men til tross for mye bra angrepsspill blir det ikke flere mål i omgangen. 3-1 til Holmlia i omgangsresultat og 7-4 totalt.

Etter litt svak start i målprotokollen tok Holmlia over og tok en fortjent seier og har 9 poeng av 9 mulige. Før Holmlia kampen startet så vi serieleder og konkurrent Lyn gå på tap nr 2 i sesongen. Lyn har 12 poeng på seks kamper og er fortsatt på topp, men hvor lenge?

Neste match for H1 er hjemme mot Kubakken lørdag 27.11. H2 spiller borte mot Fagerstrand i Bakkeløkka flerbrukshall onsdag 24.11. H2 spiller hjemme også de 27.11.