H2, Holmlia ny serieleder: Holmlia2-Ribbungene 7-5 (4-0, 1-3, 2-2)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 16. Nov 2021

Holmlia H2 dro i land seieren og tok over serieledelsen i 4 div!
Holmlia2-Ribbungene 7-5 (4-0, 1-3, 2-2)

Laget i dag var følgende 10: Glenn (keeper), Per-Helge, Thomas, Patrick (kaptein), Miguel, Espen Thing Helseth, Espen Henrik Fjeldsrud, Simen, Anders og Lars. ca 15 stort sett hjemmefans fulgte kampen fra tribunen.

Lagene testet hverandre i starten. Holmlia keeper sto solid i hele kampen, og det tok tid før bortelaget fikk nettkjenning. Holmlia hadde flere flotte angrep og det ble 1-0 etter 6.34 ved Simen (assist Espen Helseth). Det ble 2-0 ved Lars etter 9.37 (assist Simen) og samme mann satte 3-0 mindre en to minutter etter, og 10 min hadde enda ikke passert. Motstander ble stoppet av forsvar og god keeper og Holmlia satte nok en "kasse" før omgangen av over. Espen Fjeldsrud satte 4-0 etter 17.04. Holmlia så ut til å ha kontroll.
I andre periode så kunne det se ut som om Holmlia slapp seg litt ned og motstander kom etterhvert inn i kampen. Redusering til 1-4 kom ved Anders Thorèn etter 8.21. Holmlia hadde da holdt buret rent nesten en halvtime! Holmlia kvitterte heldigvis raskt og det ble 5-1 under minuttet etter ved Espen Fjeldsrud (assist Thomas). Ribbungene avsluttet omgangen sterkt og satte to reduseringer uten kvittering fra hjemmelaget. Scoringer ved Lars Skei og Stian Olsen. Dermed vant bortelaget 2. periode 3-1 og det sto da 5-3. Hjemmefansen måtte sjekke pulsklokka da trykket økte!
Heldigvis åpnet 3. periode med Holmlia mål nr 6 etter 5.12 ved Miguel, men etter 8.43 fikk Holmlia en spiller utvist. Holmlia mestret undertallsspill og det var de som scoret med 4 sekunder igjen av 2 minutteren og det sto 7-3 etter 10.39 ved Simen (assist Thomas). Bortelaget kom imidlertid tilbake de siste 10 så her var det snakk om å holde unna. Det ble reduksjon til 7-4 etter 13.04 ved Michael Vik. Så bommet først Holmlia på straffe og 4 min før slutt kom det en to minutter. Den stormen ble ridd av med godt forsvars og keeper spill og ikke alt for vasst overtallsspill, men med halvminuttet igjen fikk Holmlia 2 mann utvist. Den var verre, men med kun 25 sek igjen kan man ikke ta igjen tre mål? Ribbungene klarte et mål med to mann mer ved Michael Vik og Holmlia vant kampen 7-5 etter 2-2 i perioden. Det ble da tett på slutten men Holmlia holdt unna og tok med denne seieren over ledelsen i 4 div.

Neste match for H2 er borte mot Fagerstrand i Bakkeløkka flerbrukshall onsdag 24.11.

H1 spiller i Bjølsen hallen mot Paradisbukta søndag 21.11.

Neste hjemmematch for herrer 1 og 2 er lørdag 27.11.