Kampreferat H1: Lørdag 13.11.202

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 14. Nov 2021

Holmlia H1 med solid borteseier i Ellingsrudhallen! Laget i dag var følgende 11 som inkluderte en junior (H1 debutant): Glenn (keeper), Per-Helge, Fredrik Nybø, Karim, Magnus, Thomas, Mergim, Miguel (kaptein), Fredrik Schulstad, Daniel, Christian og Lars.  Et ti talls supportere jevnt fordelt mellom Ellingsrud og Lia! GoLia! Mulig 0-0 kampen mellom Norge og Latvia trakk noen (?), men mulig de angret?

Det var Ellingsrud som kom best i gang i målprotokollen og satt 1-0 før 2 minutter hadde gått. Ellingsrud har startet seriespillet med en seier og to tap, men har sluppet inn relativt mange mål, så bortesupporterne regnet med at det ikke var noen fare. Vi så mye bra Holmlia spill som satt bedre og bedre utover i kampen og Mergim utlignet etter 5.04 (assist Christian). Bortesupporterne senket pulsen noe da Lars satte 2-1 minuttet etter (assist Thomas). Dagens debutant Per-Helge satte 3-1 etter 12.57 (assist Miguel), og det så ut til at Holmlia tok kontroll, men Ellingsrud hang på. Laget reduserte ved den vasse angriperen Jonas Blystad under minuttet etter, men da sa Holmlia takk for følget. Lars satte 4-2 etter 16.15 (assist Thomas) før Fredrik Nybø satte omgangens siste mål etter 17.14 (assist Daniel). 5-2 til Holmlia etter 1. periode.

3 mål kan bli fort utlignet i Innebandy, men det skjedde ikke i dag. Holmlia holdt koken. Etter 2.47 økte bortelaget til 6-2 ved Lars (assist Daniel), og eventuell tvil om seieren ble nok feid til side mindre kun 7 sekunder senere (!) da Mergim økte til 7-2 (assist Per-Helge). Hjemmelaget var ikke ufarlige i angrep, og reduserte til 3-7 kun halvminuttet senere. Mye action i starten av omgangen. Holmlia fikk en straffe etter 4.11, men det ble bom denne gangen. Etter dette dabbet det av ift til uttelling. Holmlia gjorde 8-3 etter 10.06 ved Lars  (assist Thomas), men det ble ikke flere mål i omgangen. 3-1 til Holmlia i omgangsresultat og 8-3 total.

Hjemmelaget begynte nok å bli slitne for i 3 periode stakk Holmlia av! Kun 20 sek ut i omgangen gjorde Christian 9-3 (assist Miguel). Mye flott angrepsspill fulgte og vi så Mergim gjøre 10-3 etter 4.03 (assist Miguel). Lars satte sin nr 5 for dagen etter 8.40 (assist Daniel) og det sto solide 11-3. Christian satte 12-3 etter 10.19 (assist Fredrik Schulstad), og nå var det nok bare spørsmål om hvor mye Holmlia orket de siste 10 min. Ellingsrud satte en ny redusering etter 13.04 igjen ved Jonas Blystad, men Holmlia var definitivt ikke ferdige og rullet opp det ene angrepet etter det andre. Lars satte sin nr 6 for dagen etter 13.30 (etter nok en assist fra Thomas, nr 4 i dag!) og 13-4. Per-Helge satte sin nr 2 for dagen etter 14.31 (assist Christian) og 10 måls ledelsen var et faktum. Den ble krympet et hakk minuttet senere denne gang ved hjemmelagets Vegar Hafstad. Holmlia hadde ikke tenkt å ta lørdagskveld enda, og satte ytterligere to ved Christian (assist Miguel) og ved Fredrik. Dermed endte 3. omgang solide 8-2 til Holmlia og 16-5 totalt. Ellingsrud hang med i starten, men Holmlia spilte bedre utover i kampen og viste gode takter. Gøy å se på, i allefall for bortesupporterne!

Om dommere er på plass så er neste match for M1 søndag 21.11 mot Paradisbukta i Bjølsenhallen. M2 skal etter terminlista møte Ribbungene mandag kl 2045 i Holmliahallen. Begge lag er ubeseiret i seriespillet. Det er målgaranti og ingen 0-0 kamper!!!