Kampreferat Vollen-Holmlia tirsdag 30.05.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 2. Jun 2017

Tirsdag 30 mai var det duket for tur til Vollen for Holmlias A lag, og gutta virket klare. Med tomme mager og fasten for alvor i gang ventet nå neste motstander. Kampen starter for all del som vi hadde håpet på. Vi startet friskt og kontrollerte det meste. Vollen lå i utgangspunktet lavt og ventet på at kontringsmulighetene skulle ta plass, men i første omgang hadde vi fin flyt og godt tempo. Og det gikk ikke mer enn 18 minutter før Ayyoub Boa ble felt innenfor 16-meteren. Dommeren var ikke i tvil, og Boa kunne sette straffen som han selv hadde forårsaket sikkert og enkelt i mål.

Målet gjorde noe med Vollen, og tvang dem litt lenger ut på banen. Med 8 minutter igjen av den første omgangen var de røde for alvor i gang med å trille ball, og det gikk ikke mange touch før Shakoor fant vår toppskårer Jonathan Serrano på løpet. Serrano, som har blitt så komfortabel alene med keeper i år, hadde få problemer med å sette ballen i nettet.

Underveis i den andre omgangen begynte spillerne som fastet å kjenne det på kroppen, og det ble tydeligere på banen. Slappe involveringer og dårlige klareringer sørget for at Vollen fikk et frispark i en farlig posisjon, like utenfor 16-meteren. Med 15 minutter igjen klarte Vollen å tenne håpet, og reduseringen fra frisparket tente et nytt håp i kampen. Hjemmelaget klarte å igangsette et enormt press og i det vi gikk inn i de siste 6 minuttene var de på den igjen. Gutta fra Vollen prøvde seg med et skudd, som traff stanga og fulgte opp returen med å sette den bak Abhi i Holmlias mål. Dermed var det 2-2 og noen minutter igjen

Til tross for at Vollen måtte fullføre med 10 mann klarte vi ikke å etablere et skikkelig press mot slutten for å tvinge frem det avgjørende målet, og dermed må vi nøye oss med poengdeling.

Mandag 05.06 kl 20.15 Venter Oppsal 2 på Lusetjern kunstgress.