3. div fotball G14: Dramatikk da Holmlia2 tok bortepoeng mot Manglerud Star2

Postet av Holmlia G15-2 den 23. Apr 2017

Det ble en tøff start i årets 3. divisjon G14 for Holmlia-2. Kampen gikk på Manglerud kunstgress torsdag 20.4.

Kampen mot Manglerud Star2 endte 3-3 til slutt etter 2-2 ved pause. I 2. omgang fikk Manglerud Star keeper utvist med direkte rødt kort etter takling av Alex nesten på midtbanen (hva hadde keeper der å gjøre...?). Det var vel likevel Manglerud Star som hadde mest flaks i denne kampen da de scoret på straffe og utlignet mer en 6 minutter på overtid!!!

Holmlia og Manglerud Star2 kjempet om serieseieren i 3. divisjon også i fjor. Da trakk MS2 det lengste strået med 2 poeng margin.

Laget: Henrik, Alex, Hamsa, Yahye, Ardenit, Herman, Youssef, Mourad, Miran, Dat, Oskar, Balder, Bence, Petter, Emrullah og Shan.