Så er damer 2 i gang !!

Postet av Damer 2 den 17. Okt 2015

I dag hadde holmlia dame 2 sin først seriekamp for sesongen og tok i mot Østensjø/dverg i løvens hule. Holmlia har mye ball i 1.periode og etter et par minutter setter holmlia inn det første målet! Gulnur setter den fint i krysset og holmlia er i ledelsen. Minutter senere kommer det et nytt mål! Veronica setter inn 2-0 målet som også blir resultatet etter 1.periode. I 2.periode har både Holmlia og Østensjø/dverg flere sjanser. Holmlias bakerste mann, Stine, gjorde en fantastisk jobb i buret og hindrer utligning. Vi går til pause med 2-0.
Vi starter opp siste periode og har til tider mye bra spill. Både Holmlia og Østensjø/dverg kommer til sjanser i kampens siste minutter. På tiden 14.56 gir Gulnur et pass til Jona, og Jona setter inn 3-0 målet! Vi holder fokuset de siste minuttene og kampen ender 3-0, med seier til Lia.
En god seier å ha med seg til neste match!
Neste kamp for dame 2 er hjemme mot Haugerud 24.10 kl.16:00 :)