Holmlia G13-1 med ny god kamp og seier mot Oppsal i 2. divisjon

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Aug 2016

Laget spilte en ny solid kamp i dag mot Oppsal3. 6-2 på bortebane i mai ble økt til 9-3 på hjemmebane, men plenty sjanser for mer. Elvis satte de to første målene etter 5 og 15 minutter. Oppsal reduserte til 2-1 rett etter. Alex økte til 3-1 og 4-1 før omgangen var slutt. Alex satte hat trick og økte til 5-1 etter 5 min av andre omgang. Emir satte 6-1 etter 14 min før Oppsal fikk to reduseringer på fem minutter. Men så snudde det og Holmlia hadde en knallavslutnng med mål ved Vincent, Alex og Isaac som satte tre mål på de siste 13 minuttene. For en avslutning!

Laget fikk skryt for unik Fair play holdning gav Oppsal i går. Laget med stor L blir bare bedre og bedre på alle måter. Greit nå å ta med seg at barne og ungdomslag er summen av spillere, foreldre, trenere og ledere.