Kampreferat G17 mot Sveiva 31.10.20

Postet av Line Murud Andersen den 1. Nov 2020

Holmlia G17 kjempet godt gjennom hele kampen i dag i Holmliahallen med kun to bytter mot Sveiva2 sine 2 rekker + 1. Det ble 3-7 tap (0-0, 2-4. 1-3).
Pulsen på hjemmesupporterne gikk i været da Holmlia reduserte til 3-4 ut i 3. periode, men det glapp litt på slutten. Laget i dag var: Laget i dag med følgende 8: Martin, Aksel (kaptein), Per-Helge, Herman, Petter Hauge, Anselm, Rahmat, Alexander.

Både Sveiva2 og Holmlia var ubeseiret etter to kamper før dagens match!

I 1. periode ble det kjemping hvor lagene prøvde å spille hverandre ut. Holmlia skapte farlige sjanser på kontringer, men Sveiva hadde ballen mest, men ble stoppet av forsvaret og en god keeper Martin. Ingen mål i 1. periode, men Holmlia fikk en 2 minutter etter 15 min, men meget god defensiv jobb i undertall nektet motstander mål.

2. periode: Hjemmesupporterne lurte litt hvordan dette skulle gå. Gutta kjørte full spiker, men de må jo bli slitne? Ja til slutt så får bortelaget nettkjenning etter 6.52 av 2. periode. Så glipper konsentrasjonen og Sveiva scorer en til 8 sekunder etter. og nok et mål etter 9.52. Hjemmesupporterne ante uråd, men Holmlia gutta gav ikke opp og det ble nytt liv i håpet om et godt resultat da Petter gjorde 1-3 etter 10.56. Så var det Sveiva som glapp og Holmlia reduserte til 2-3 kun halvminuttet etterpå ved Anselm etter framspill fra Rahmat. Sveiva slo likevel tilbake 2 min før omgangen rant ut og det sto 4-2 til bortelaget etter to perioder. Holmlia hadde fortsatt energi til kontringer og kunne fort fått fler mål. Dette var ikke kjørt.

3. periode: Det ble ny energi i Holmlia da Per-Helge fant Petter 3 min ut i omgangen og 3-4!. Sveiva fortsatte presset, men igjen var Holmlia farlig frampå flere ganger. Kampen sto litt og vippet. Mulig beina ble litt slitne mot slutten for Holmlia, men gutta kjempet helt til slutt selv om det glapp litt de siste 9 minuttene. Det ble 3-5 etter 11.22. Holmlia får en utvisning etter 12 min, men igjen rir et hardkjempende Holmlia lag av stormen. Holmlia tar timeout 5 min før slutt, men slipper inn nok en ball rett etter. 2.30 før slutt får Sveiva keeper en 5 minutter for farefullt spill. Holmlia prøver seg nå på å ta ut keeper, men det ble i stedet Sveiva som satte en til og 3-7 ble sluttresultatet.

Det var rett og slett imponerende innsats i dag med fire spillere mindre tropp! Det skal jo spilles et par kamper til mot Sveiva senere så revansjemuligheter! Neste lørdag 7.11 kommer Bygdø Monolitten (BMIL) på besøk til Holmliahallen. Det blir gøy å følge laget videre!

Trener: Anders Sharma og lagleder: Anders Åsen

Ref ved Rune Eriksen

Holmlia G17 i fullt driv på slutten av kampen. Max innsats kampen ut med kun to innbyttere. 3-7 tap mot topplaget Sveiva.