Kampreferat Damene Holmlia - Nittedal (1-0, 4-0, 1-1)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 27. Nov 2021

Med over 1 måned siden forrige kamp var damene endelig klare for match!

Tilbake i Løvens hule og Nittedal stod som motstander. Før kampstart hadde vi fått flere frafall og Kim (trener) måtte gjøre noen endringer i siste liten. Line steppet inn som back, Camilla som senter og Ina og Marielle var tilbake og spilte første kamp for sesongen!

Laget bestod av: Karianne, Kaja, Fizzah, Sunniva (kaptein), Marielle, Carina, Camilla, Ina, Umera, Jona, Line og Abby (keeper).

Damene startet kampen noe rotete og det ble en del pasningsfeil og enkeltprestasjoner. Det ble likevel et tidlig mål da Jona sendte en fin pasning inn i midt og Camilla kunne sette den i mål. Ble kun denne ene scoringen i første periode.

Da 2. periode startet knotet damene fortsatt litt, men Jona fant igjen Camilla etter 4 minutter og ballen gikk i mål.

Etter at halve omgangen var spilt steppet damene opp og det ble fint spill, tempo og bra fokus. Jona scoret igjen etter 16 minutter og stillingen var nå 3-0.

Damene fortsatte det fine spillet da Camilla, Marielle og Line sendte noen bra pasninger kombinert med gode løp. Marielle sendte ballen til Line som scoret dagens fineste mål. Minuttet senere scorer Jona igjen og setter 5-0 etter pasning fra Line. Damene avslutter 2 periode bra og går til pause med et bra resultat.

3 periode starter ikke like bra og det blir en del rot igjen. Nittedal scorer etter 5 minutter og det er all grunn til å ta seg sammen. Camilla lager straffe i mot, men den setter ikke Nittedal! Jona scorer istedenfor mål nr 6 og Holmlia vinner kampen 6-1.

Etter 3 kamper er Holmlia ubeseiret og deler tabelltoppen med Grei.

Neste kamp er allerede 4. desember og andre runde i regionscupen skal spilles borte mot Ull/Kisa.

Kampreferat H1: Holmlia-Kubakken 5-5 (3-5, 0-0, 2-0)

En spennende kamp i Holmlia hallen der Holmlia kom bakpå fra start, men hentet seg flott inn og berget ett poeng rett før slutt!

Laget i dag var følgende 12: Espen (keeper), Per-Helge, Miguel (kaptein), Fredrik Nybø, Karim, Magnus, Jon, Fredrik Schulstad, Daniel, Thanh, Lars og Mergim. Ca 20 tilskuere fulgte kampen.

Begge lag sto med full pott før kampen.

Holmlia kom bakpå i første omgang og forsvarsspillet satt ikke helt i starten av kampen. Bortelaget satte sitt første mål allerede etter 43 sek ved Pål Hersleth. Holmlia sørget for balanse under minuttet etter 1.47, og 1-1 ved Fredrik Nybø. Hjemmepublikummet slappet mer av da Holmlia la på til 2-1 kun kort tid etter sekunder etter 2.06. Dette gikk vel veien? Nei, nå sviktet det bakover og bortelaget laget fire mål på fire minutter uten kvittering fra Holmlia! 2-2 etter 9.50, 2-3 etter 11.23 ved Eivind Frogner og 2-4 etter 12.44 ved Knut Grønnning, og 2-5 etter 13.51 ved Kristoffer Jødre. Heldigvis fikk Holmlia inn en redusering før omgangen var slutt etter 18.40 ved Jon (assist Thanh).

I andre omgang hadde Espen i mål og et skjerpet og hardtarbeidende forsvar lukket buret, Holmlia hadde ballen mest, men mål ble det ikke til noen av lagene. Holmlia var med igjen med 20 min igjen å spille.
Tredje periode fortsatte med mye bra og offensivt Holmlia spill og Espen hadde bestemt seg for å holde buret stengt resten av dagen! Holmlia hadde nå flere farlige angrep inkl stangskudd, så dette måtte jo snart gi resultater? Men Holmlia gikk på en 2 minutter etter 6.07, men heldigvis satt undertallspillet bra, og motstander klarte ikke å utnytte overtallet. Hjemmesupporterne jublet da det ble 4-5 etter 12.31 ved Lars (assist Jon). Holmlia fortsatte å presse på for utligning uten resultat. 3 min før slutt tar Holmlia Timeout. Hva som ble sagt vites ikke, men Homlia tar ut keeper på slutten av kampen. Skulle dette gå da. JADA! Lenge siden Holmlia gutta har jublet slik for den goalen som kom 16 sek før slutt. Det var Mergim som satte den (assist Jon). 5-5 ble da sluttresultatet etter perioderesultat 2-0 til Holmlia. Ikke noe å si på udnerholdningen!
Denne kampen burde Holmlia vunnet, men starten var litt dårlig, opphentingen var desto bedre og utligningen smakte som en 3 poenger! Gutta er sikkert tent på å ta returmatchen? Ingen mål mot over to omganger er sterkt av målmann for dagen Espen!

Holmlia H1 og H2 er fortsatt ubeseiret i sine 8 seriekamper.

Neste match for H1 er hjemme mot Monolitten2 lørdag 4.12. H2 har satt opp kamp den 18.12 mot Oslo studentene i Domus Atletica 18.12.

Referat ved Rune Eriksen

keeper tatt ut på slutten av kampen og utligning!

Kampreferat H2: Fagerstrand-Holmlia2 9-9 (0-3, 4-2, 5-4)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 25. Nov 2021

Holmlia H2 med nytt bortepoeng på Fagerstrand og er ubeseiret på fire kamper.
Fagerstrand-Holmlia2 9-9 (0-3, 4-2, 5-4)

Laget i dag var følgende 11: Miguel (keeper), Per-Helge, Patrick (kaptein), Espen Thing Helseth, Espen Henrik Fjeldsrud, Simen, Anders Lie, Daniel, Kim, Mergim og Anders Sharma. En håndfull tilskuere, flest fra Holmlia!

Miguel debuterte i buret i år og det var lenge null baklengs! Holmlia startet best, og hadde god kontroll i starten av kampen, men det tok hele 10 minutter før det sto 1-0 til Holmlia ved Anders Sharma. Holmlia var frampå to ganger til i perioden ved Kim (assist Anders Sharma) etter 16.03 og 25 sekunder senere ved Mergim (assist Daniel).  Holmlia holdt unna bakover i hele perioden og det sto 3-0 til bortelaget etter 1. periode.

Holmlia fortsatte med bra spill i starten av 2. periode og Kim gav Holmlia ledelsen 4-0 etter 6.23. Etter 14.04 ryker Holmlia på en 2 minutter. Den utnytter hjemmelaget og reduserer etter 15.26 ved Edvard Larsen. Pulsen økte kraftig hos bortesupporterne da hjemmelaget like godt scoret en til kun 13 sek senere og plutselig var det 2-4! Fagerstrand var med igjen, men pulsen gikk litt ned etter 18.41 da Anders Sharma satte 5-2 (assist Espen Thing Helseth). Men igjen økte pulsen kraftig da Fagerstrand like godt på ny satte to kjappe, om mulig enda kjappere en sist! 3-5 etter 18.41 ved Lasse Kristensen og 10 sek senere 4-5 ved Jonas Karlstrøm-Bjørnstad. Perioderesultat 4-2 til Fagerstrand og 5-4 til Holmlia etter to perioder. Holmlia holdt seg et knepp foran men hjemmelaget fikk ekstra energi med scoringene.

Tredje periode ble en thriller! Holmlia økte til 6-4 ved Daniel etter 2.20 (assist Per-Helge), men Fagerstrand kvitterte under minuttet senere ved Jonas og 5-6. Hjemmelaget gikk på en 2 minutter etter 7.34 og denne gangen var det Holmlia som utnyttet en utvisning og 7-5 ble det ved Anders Lie etter 9.10. Så startet Fagerstrand spiller nr 3 Nicolay Martens Meyer sitt show for dagen. Han reduserte til 7-6 etter 12.12, men Holmlia kvitterte under minuttet etter ved Simen (assist Mergim). Fagerstrand nr 3 var igjen frampå etter 15.09 og 7-8. Bortefansen ble nok en gang beroliget knapt minuttet etter da Kim (assist Espen Thing Helseth) økte til 7-9. Dessverre klarte ikke Holmlia å stoppe nr 3 hos Fagerstrand i dag som satte 8-9 etter 17.58 og utlignet 44 sekunder før slutt.

Holmlia hadde taket i dette, men holdt ikke helt inn. Det var likevel Holmlia2 sin fjerde seriekamp i år uten tap, og motstander hadde på forhånd kun tapt en av sine fire første kamper og lå på plassen foran Holmlia på tabellen før matchen i dag. Litt kjipt, men det er bare å brette opp ermene for neste match for H2 er allerede f.k. lørdag 27.11 hjemme i løvens hule mot Bækkelaget2.
Også H1 spiller hjemme 27.11.

Kampreferat H1: Paradisbukta-Holmlia 4-7 (2-1,1-3, 1-3)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 21. Nov 2021

Det var lenge spenning i kampen i Bjølsenhallen, men Holmlia avgjorde mot slutten av kampen og tok sin tredje strake seier.

Laget i dag var følgende 13 inkl to junior spillere: Martin (keeper), Per-Helge, Miguel (kaptein), Fredrik Nybø, Karim, Magnus, Jon, Fredrik Schulstad, Daniel, Thanh, Christian, Lars og Mergim. En håndfull tilskuere fulgte kampen, omtrent halvparten for bortelaget!

Det ble en forrykende start på kampen, og de tre målene i første periode kom i løpet av de første tre minuttene! Holmlia hadde ballen mest i omgangen, men skuddene kunne nok sittet bedre.  Paradisbukta var effektive og gikk opp til 1-0 etter 1.39 ved Thomas Aspelund. Holmlia svarte nesten direkte ved Jon (assist Miguel) etter 2 min, men hjemmelaget tok igjen tak og satt 2-1 37 sekunder senere ved Frode Sylliåsen. Holmlia hadde etter dette bra kontroll og flere forsøk, men mål ble det ikke. Hjemmelaget fikk en 2 minutter etter 18.18, men det ble ikke flere mål i første omgang så 2-1 til hjemmelaget i perioderesultat.
I andre periode tok Holmlia tak umiddelbart og fikk utligningen kun 3 sek før hjemmelaget var fulltallig. Det var Christian som satte 2-2 (assist Jon) 15 sek ut i omgangen. Bortesupporterne ble litt urolige da hjemmelaget igjen kvitterte direkte og 3-2 16 sekunder (!) senere ved Ola Sætrang. Hjemmelaget fikk en ny 2 minutter etter 11.51, og det utnyttet Holmlia og det ble 3-3 etter 13.34 ved Lars (assist Jon). Holmlia var nå "i dytten" og tok over ledelsen etter 15.53 ved Jon (assist Thanh). Holmlia vant omgangen 3-1 og ledet 4-3.

Holmlia har bra kontroll på kula i 3. periode men ryker på en 2 minutter etter 2.15, og hjemmelaget utnytter dette da Tore Torgersen setter en Zorro, som en god Martin i buret kunne gjøre lite med. Etter dette fulgte gutta med hvilken kølle nr 7 brukte.....Holmlia hadde ikke tenkt å la dette ryke og satte 5-4 etter 5.57 ved Fredrik S. (assist Per-Helge). Holmlia rullet opp flotte angrep men det ville seg ikke. Så får Holmlia en to minutter, men godt undertallsspill og keeper sikrer fortsatt ledelse til Holmlia, men etter 12.45 ryker hjemmelaget på en 2 minutter. Igjen sitter overtallsspillet og  Lars (assist Jon) setter 6-4 etter 13.29. Vi ser nå Holmlia skru opp tempoet, og det tar kun 7 sek før 7-4 sitter. Holmlia har bra kontroll på slutten, men til tross for mye bra angrepsspill blir det ikke flere mål i omgangen. 3-1 til Holmlia i omgangsresultat og 7-4 totalt.

Etter litt svak start i målprotokollen tok Holmlia over og tok en fortjent seier og har 9 poeng av 9 mulige. Før Holmlia kampen startet så vi serieleder og konkurrent Lyn gå på tap nr 2 i sesongen. Lyn har 12 poeng på seks kamper og er fortsatt på topp, men hvor lenge?

Neste match for H1 er hjemme mot Kubakken lørdag 27.11. H2 spiller borte mot Fagerstrand i Bakkeløkka flerbrukshall onsdag 24.11. H2 spiller hjemme også de 27.11.

H2, Holmlia ny serieleder: Holmlia2-Ribbungene 7-5 (4-0, 1-3, 2-2)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 16. Nov 2021

Holmlia H2 dro i land seieren og tok over serieledelsen i 4 div!
Holmlia2-Ribbungene 7-5 (4-0, 1-3, 2-2)

Laget i dag var følgende 10: Glenn (keeper), Per-Helge, Thomas, Patrick (kaptein), Miguel, Espen Thing Helseth, Espen Henrik Fjeldsrud, Simen, Anders og Lars. ca 15 stort sett hjemmefans fulgte kampen fra tribunen.

Lagene testet hverandre i starten. Holmlia keeper sto solid i hele kampen, og det tok tid før bortelaget fikk nettkjenning. Holmlia hadde flere flotte angrep og det ble 1-0 etter 6.34 ved Simen (assist Espen Helseth). Det ble 2-0 ved Lars etter 9.37 (assist Simen) og samme mann satte 3-0 mindre en to minutter etter, og 10 min hadde enda ikke passert. Motstander ble stoppet av forsvar og god keeper og Holmlia satte nok en "kasse" før omgangen av over. Espen Fjeldsrud satte 4-0 etter 17.04. Holmlia så ut til å ha kontroll.
I andre periode så kunne det se ut som om Holmlia slapp seg litt ned og motstander kom etterhvert inn i kampen. Redusering til 1-4 kom ved Anders Thorèn etter 8.21. Holmlia hadde da holdt buret rent nesten en halvtime! Holmlia kvitterte heldigvis raskt og det ble 5-1 under minuttet etter ved Espen Fjeldsrud (assist Thomas). Ribbungene avsluttet omgangen sterkt og satte to reduseringer uten kvittering fra hjemmelaget. Scoringer ved Lars Skei og Stian Olsen. Dermed vant bortelaget 2. periode 3-1 og det sto da 5-3. Hjemmefansen måtte sjekke pulsklokka da trykket økte!
Heldigvis åpnet 3. periode med Holmlia mål nr 6 etter 5.12 ved Miguel, men etter 8.43 fikk Holmlia en spiller utvist. Holmlia mestret undertallsspill og det var de som scoret med 4 sekunder igjen av 2 minutteren og det sto 7-3 etter 10.39 ved Simen (assist Thomas). Bortelaget kom imidlertid tilbake de siste 10 så her var det snakk om å holde unna. Det ble reduksjon til 7-4 etter 13.04 ved Michael Vik. Så bommet først Holmlia på straffe og 4 min før slutt kom det en to minutter. Den stormen ble ridd av med godt forsvars og keeper spill og ikke alt for vasst overtallsspill, men med halvminuttet igjen fikk Holmlia 2 mann utvist. Den var verre, men med kun 25 sek igjen kan man ikke ta igjen tre mål? Ribbungene klarte et mål med to mann mer ved Michael Vik og Holmlia vant kampen 7-5 etter 2-2 i perioden. Det ble da tett på slutten men Holmlia holdt unna og tok med denne seieren over ledelsen i 4 div.

Neste match for H2 er borte mot Fagerstrand i Bakkeløkka flerbrukshall onsdag 24.11.

H1 spiller i Bjølsen hallen mot Paradisbukta søndag 21.11.

Neste hjemmematch for herrer 1 og 2 er lørdag 27.11.

Kampreferat H1: Lørdag 13.11.202

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 14. Nov 2021

Holmlia H1 med solid borteseier i Ellingsrudhallen! Laget i dag var følgende 11 som inkluderte en junior (H1 debutant): Glenn (keeper), Per-Helge, Fredrik Nybø, Karim, Magnus, Thomas, Mergim, Miguel (kaptein), Fredrik Schulstad, Daniel, Christian og Lars.  Et ti talls supportere jevnt fordelt mellom Ellingsrud og Lia! GoLia! Mulig 0-0 kampen mellom Norge og Latvia trakk noen (?), men mulig de angret?

Det var Ellingsrud som kom best i gang i målprotokollen og satt 1-0 før 2 minutter hadde gått. Ellingsrud har startet seriespillet med en seier og to tap, men har sluppet inn relativt mange mål, så bortesupporterne regnet med at det ikke var noen fare. Vi så mye bra Holmlia spill som satt bedre og bedre utover i kampen og Mergim utlignet etter 5.04 (assist Christian). Bortesupporterne senket pulsen noe da Lars satte 2-1 minuttet etter (assist Thomas). Dagens debutant Per-Helge satte 3-1 etter 12.57 (assist Miguel), og det så ut til at Holmlia tok kontroll, men Ellingsrud hang på. Laget reduserte ved den vasse angriperen Jonas Blystad under minuttet etter, men da sa Holmlia takk for følget. Lars satte 4-2 etter 16.15 (assist Thomas) før Fredrik Nybø satte omgangens siste mål etter 17.14 (assist Daniel). 5-2 til Holmlia etter 1. periode.

3 mål kan bli fort utlignet i Innebandy, men det skjedde ikke i dag. Holmlia holdt koken. Etter 2.47 økte bortelaget til 6-2 ved Lars (assist Daniel), og eventuell tvil om seieren ble nok feid til side mindre kun 7 sekunder senere (!) da Mergim økte til 7-2 (assist Per-Helge). Hjemmelaget var ikke ufarlige i angrep, og reduserte til 3-7 kun halvminuttet senere. Mye action i starten av omgangen. Holmlia fikk en straffe etter 4.11, men det ble bom denne gangen. Etter dette dabbet det av ift til uttelling. Holmlia gjorde 8-3 etter 10.06 ved Lars  (assist Thomas), men det ble ikke flere mål i omgangen. 3-1 til Holmlia i omgangsresultat og 8-3 total.

Hjemmelaget begynte nok å bli slitne for i 3 periode stakk Holmlia av! Kun 20 sek ut i omgangen gjorde Christian 9-3 (assist Miguel). Mye flott angrepsspill fulgte og vi så Mergim gjøre 10-3 etter 4.03 (assist Miguel). Lars satte sin nr 5 for dagen etter 8.40 (assist Daniel) og det sto solide 11-3. Christian satte 12-3 etter 10.19 (assist Fredrik Schulstad), og nå var det nok bare spørsmål om hvor mye Holmlia orket de siste 10 min. Ellingsrud satte en ny redusering etter 13.04 igjen ved Jonas Blystad, men Holmlia var definitivt ikke ferdige og rullet opp det ene angrepet etter det andre. Lars satte sin nr 6 for dagen etter 13.30 (etter nok en assist fra Thomas, nr 4 i dag!) og 13-4. Per-Helge satte sin nr 2 for dagen etter 14.31 (assist Christian) og 10 måls ledelsen var et faktum. Den ble krympet et hakk minuttet senere denne gang ved hjemmelagets Vegar Hafstad. Holmlia hadde ikke tenkt å ta lørdagskveld enda, og satte ytterligere to ved Christian (assist Miguel) og ved Fredrik. Dermed endte 3. omgang solide 8-2 til Holmlia og 16-5 totalt. Ellingsrud hang med i starten, men Holmlia spilte bedre utover i kampen og viste gode takter. Gøy å se på, i allefall for bortesupporterne!

Om dommere er på plass så er neste match for M1 søndag 21.11 mot Paradisbukta i Bjølsenhallen. M2 skal etter terminlista møte Ribbungene mandag kl 2045 i Holmliahallen. Begge lag er ubeseiret i seriespillet. Det er målgaranti og ingen 0-0 kamper!!!

Kampreferat G11

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 9. Nov 2021

G11 spilte to kamper søndag 7 november. Kamp mot Lambertseter og Ullern.

Vi hadde fokus på passninger, bevegelse og prøve å holde ballen innad i laget. Så det ble gode utførelser fra treningene.

Vi må ikke glemme kjemperedninger av keeperen.

Super innsats av alle sammen i begge kampene.

Vi gleder oss allerede til neste runde som spilles i Holmliahallen lørdag 4.12.2021.