Kampreferat Damene

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 31. Okt 2021

Lørdag tok Holmlia damer i mot Asker til sesongens første hjemmekamp! En spent gjeng stilte til start med hele 3 rekker.

Det ble jevnt i 1. periode med noen raske scoringer. Camilla satte inn dagens første etter kun 5 min. Gleden var kortvarig da Asker scorte kun minuttet senere.

Damene kjørte på og Jona klarte å sette to skudd i stanga før Kaja satt den i nettet og Holmlia gikk til pause med ledelsen 2-1.

Usikkert hva som ble sagt i pausen, for det laget som kom på banen lignet ikke det laget som spilte i 1. periode. Lite fokus og mye stress første til at Asker gikk til pause med ledelsen 2-3.

Kim hadde nok en del punkter på blokka etter denne perioden, for når dagens kaptein Fizzah tok duellen etter pausen var det tydelig hva som ble tatt opp i garderoben!

3. periode hadde en del scoringer og den første kom allerede etter 2 min! Line, som var vikarback sendte ballen til Rikke som satt den bak keeper og stillingen var da 3-3. Etter dette scorte Clara, Camilla og Kaja før Jona endelig fikk ett fortjent mål! Brått var stillingen hele 7-3! Fizzah satt ett lekkert mål, 8-3, før Jona igjen scorte og satt dagens siste mål og stillingen ble 9-3!

Hele 10 spillere fikk målpoeng i dag, med Line som dagens poengplukker med 3 assists!

Dette var laginnsats!

Tusen takk til publikum! Så mange har vi aldri hatt på en damekamp før :)

Neste damekamp er borte mot Ski fredag 12.11 i Ski Alliansehall.

Minirunde - Kampreferat Jenter/Gutter 6 år

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 25. Okt 2021

Da var vi endelig i gang. 24.10.21 var 7 spillere fra Holmlia klare for å spille sine aller første kamper.

De var både spente og nervøse, men de var veldig gira på å endelig få spille kamp.

Vi spilte tre kamper i Heggedalshallen, hvor første kamp var mot Asker, andre kamp mot Frogner og tredje kamp mot Frogner 2.

Under første kamp hadde vi noen nervøse spillere, men som virkelig ga alt fra dommeren blåste i fløyta. De løp etter ballen, skjøt masse på mål og ikke minst hadde det kjempe gøy ute på banen.

Under andre og tredje kamp så man at spillerne var blitt mer komfortable, hadde mer samspill og hver enkelt spiller turte å utfordre seg selv på ulike måter.

Til syvende og sist, tre fine kamper med 7 spillere som bare var helt rå.

Minirunde - Kampreferat Jenter 9

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 24. Okt 2021

Endelig minirunde igjen.

Etter et langt år med digitale treninger, noen få utetreninger og litt for mange avlyste treninger kunne ENDELIG jenter 9 spille minirunde igjen.

Heldige var de å få med seg en gjeng nykomlinger gutter og jenter, og tross frafall i høst og sykdom denne runden kunne de stille med et bredt lagt.

Det manglet ikke på innsats, spilleglede eller energi! Ekstra morsomt var det å se at tross nedstengelse har jentene vokst mye og i tillegg til et godt samhold og hatt en økt læringskurve. GØY!

Minirunden ble spilt i Heggedalshallen og jentene spilte kamp mot Slemmestad, Grei og Ski

Kampreferat Herrer 2 - 4 divisjon

Holmlia H2 fulgte opp den gode hjemmekampen mandag med målbonanza i Bjølsenhallen! Laget i dag var følgende 12 som inkluderte fire spillere født på 2000 tallet og vi hadde to keepere og to rekker: Glenn (keeper), Espen, Simen, Per-Helge, Magnus, Patrick (kaptein), Kim, Lucas, Anders, Martin (keeper), Mergim og Anders. Holmlia supporterne var klart i flertall på tribunen! GoLia!

Holmlia hadde godt trykk i første periode med mange sjanser. Det tok likevel hele 10 minutter før den første satt. Per-Helge ble taklet etter 10.25 og Bjølsen fikk en 2 minutter. Overtallet ble tatt vare på av Holmlia som satte sitt første mål etter 11.28 ved Simen (Mergim assist). Det markerte starten på dagens målfest. 13.31 gjorde Anders 2-0 (assist Kim), og det ble 3-0 sekunder etter ved yngstemann Lucas (assist Simen). Holmlia sitt siste mål i omgangen kom etter 16.06 ved Espen (assist Kim). Bjølsen scoret et på en av sine få sjanser i første periode og det sto 4-1 ved periodeslutt.

2. periode var god for Holmlia. Kort tid etter periodestart økte Holmlia til 5-1 ved junior Per-Helge (assist Espen), men kort tid etter glapp det bakover og Bjølsen satte sitt eneste mål i denne perioden: 5-2. Så kjørte Holmlia toget videre: 3.30 ble det 6-2 ved Kim (assist Espen). 7-2 kom etter 5.53 ved Espen (assist Kim). Toget ruller videre og Simen med et flott solomål etter 6.34 og 8-2. Bare 10 sek senere ble det selvmål som vel Anders var nestsist på og 9-2. Det ble noen minutters pause i uttellingen, men 10-2 ved Lucas (assist Mergim) etter 14.27. Holmlia satte enda et mål før pausesignalet gikk. Det var ved Anders (assist Kim). Kim med assist nr 4 i dag! 11-2!

Før 3. periode hadde Holmlia da 9 måls ledelse. Det kunne virke som Holmlia slappet litt mer av bakover og Bjølsen slapp til hele fire ganger. Holmlia burde scoret mange flere en 5, og 5-4 i omgangsresultat skal Bjølsen være svært fornøyde med! Målene i 3 periode for Holmlia kom slik 12-3: 29 sek Kim (assist Simen). 13-2 ved Espen etter 4.13 (assist Magnus). Bjølsen reduserte før Holmlia satte nr 14 etter 7.11 med Lucas sin nr 3 for dagen (assist Simen). Holmlia lot nå Bjølsen sette to reduseringer før det ble 15-5 ved Per-Helge (assist Anders) etter 9.09. Nå var kanskje Holmlia vel fornøyde? Det ble bare et mål de siste 10 og det kom ved Anders i det 18 minutt etter et offensivt utkast fra keeper Martin (assist). Bjølsen fikk et mål til og kampen endte 16-6 til Holmlia

Bortesupporterne var godt fornøyde og stiller nok opp videre, men gutta, 20 mål kunne dere satt? Neste match for Holmlia 2 er lørdag 6.11 på Fagerstrand med motstander Fagerstrand. Herrer 1 spiller cupkamp neste helg.

Referat ved Rune Eriksen

Kampreferat Herrer 1 - 3 divisjon

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 23. Okt 2021

Første seriekamp for Holmlia Herrer 1 resulterte i en sterk hjemmeseier over Lyn, et lag som hadde vunnet sine to første kamper. Periode resultater (1-0, 4-4, 2-1). Et 20 talls tilskuerer fikk med seg flere flotte angrep og mål fra en Holmlia tropp som telte følgende 13 mann: Glenn, Fredrik Nybø, Karim, Thomas, Magnus, Miguel, Fredrik Schulstad, Jon, Mergim, Thanh, Christian, Anders og Daniel.

Holmlia hadde mye ball i første periode, men det tok 18 minutter før det første målet kom ved Than (assist Karim). Det ble med det ene målet i 1. periode og 1-0 til Holmlia.

I andre periode ble det mer action og vi så hele 8 mål, men Holmlia holdt seg det ene målet foran. Lyn utlignet først etter 29 sekunder. Under minuttet etter ble det 2-1 til Holmlia ved Thomas etter et flott angrep, assist Karim. Lyn utlignet på nytt 30 sek etter Holmlia ledelsen og 2-2. Lyn fikk en 2 minutter som Holmlia utnyttet og det ble 3-2 etter 4.35 ved Daniel (assist Thomas). Lyn hang på å gjorde 3-3 etter 8.38. Holmlia svarte raskt og kun 27 sekunder senere gjorde Magnus 4-3 (assist Christian), og satte 5-3 under minuttet etter ved Anders (assist Miguel). Holmlia så nå ut til å ha bra kontroll, men Lyn reduserte til 5-4 rett før periodeslutt og hadde dermed kontakt.

3 periode var 7 min gammel da Holmlia får en 2 minutter, men "stormen blir ridd av", og hjemmepublikum får se et Holmlia som vil vinne kampen. Etter 14 min øker Holmlia til 6-4 ved Christian (assist Than) og det blir 7-4 ved Karim (assist Than) to minutter senere og seieren ser rimelig trygg ut når det står igjen litt over tre minutter. Lyn får en ny redusering men kampen ender med seier 7-5 til Holmlia og en god start for seriespillet for sesong 21/22 for Holmlia Herrer 1. To gode lag i dag, men Holmlia var hakket bedre.

Søndag 24.10 er det Herrer 2 matchdag borte mot Bjølsen, så vi får se om de kan kopiere den gode matchen på mandag. Herrer 1 neste match er regioncup mot Gjelleråsen bortekamp søndag 31.10.

Kampreferat 18.10.2: H2 - 4. divisjon

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 19. Okt 2021

Første seriekamp på 1 år og 8 måneder i Holmlia hallen. En håndfull hjemmesupportere og enda færre bortesupportere fikk med seg en fartsfylt kamp i 4 div mandag 18.10. En sterk sluttspurt sikret uavgjort for Holmlia mot et Haugerud som har vunnet sine to første kamper. Perioderesultat: 1-3, 1-2, 3-0. Holmlia stilte med følgende «gutter»: Glenn, Espen TH, Espen HF, Simen, Per-Helge, Thomas, Patrick (kaptein), Miguel, Kim, Anders L. og Anders S.

Holmlia stilte med en blanding av rutine og et par ungdommer født på 2000 tallet.
Hjemmepublikum observerte et lag som ikke var våkne fra start og det sto 7 sekunder (!), da Haugerud scoret. Heldigvis kom gutta seg av sjokket og etter 9 min utlignet Thomas etter assist fra Espen Thing Helseth. Haugerud trykket på i 1. periode og lykkes to ganger, med det vi må innrømme ble flotte mål, så 1-3 etter 1. periode.

I 2. periode fortsatte Haugerud et visst trykk, men Holmlia kom nå til flere sjanser. Thomas reduserte til 2-3 etter 10 min, assist fra Kim, men det tok utrolig nok kun 9 sek før det sto 2-4. Da det ble 2-5 etter 18 min så det vanskelig ut, men tre mål er ikke mye i Innebandy. Andre periode ble avsluttet med en to minutter for Holmlia, men da gjensto det kun 31 sek. Ingen fler Haugerud mål og fortsatt 2-5.

3 periode var det da start med spill 4 mot 5, men det var Holmlia som scoret på et flott angrep som Kim satte etter assist fra Thomas. Da fikk hjemmelaget ny energi, og den ble nok økt ytterligere halvannet minutt senere da yngstemann Per-Helge spilte til en av veteranene Simen og 4-5. Det var match igjen! Men etter 9 min ble det nok en Holmlia 2 minutter, men solid undertallsspill sørget for tomhendt Haugerud. Etter 12 min fikk Holmlia nok en 2 minutter, men nå var Holmlia i støtet og det så neste ut som det var Holmlia som var i overtall. Plutselig var Holmlia spiller fri, men takling førte til straffeslag. Dessverre ble det stolpeskudd. Det ble en spennende avslutning og bare 14 sek før slutt satt utligning ved Thomas. Assist ved Kim. 5-5 og slutt.

En meget bra 3 periode dette som lover bra for fortsettelsen, og lørdag 23.10 er det A-laget sin tur hjemme mot Lyn. Holmlia2 møter Bjølsen på Bjølsen match søndag 24.10.

Holmlia SK Innebandy søker nye innebandydommere

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 17. Okt 2021

Holmlia SK Innebandy søker nye dommere. Spillere over 16 år eller foreldre oppfordres til å melde seg som ny dommer.

Innebandyregionen har stor dommermangel, så alle nye dommere er velkomne. Klubben dekker dommerkurs og dommerbekledning.

Klubbmedlemmer  som fullfører dommerkurset og dømmer et visst antall kamper, vil få dekket gratis treningsavgift sesongen 2021/22 enten for seg selv eller for eget barn.

I tillegg honoreres all dømming etter Bandyregionens dommersatser, samt kjøregodtgjørelse.

Dommerkurs over to kvelder arrangeres allerede 21. og 26. oktober 2021. Påmelding via Styret. Interesserte kan kontakte klubbens dommeransvarlige Bjørn Sundfær, tlf 916 54727.