Postet av Holmlia G15-2 den 19. Sep 2018

Vi beholder tirsdager kl 1830-2000 på Lusetjern. Fredag ettermiddag har vist seg vanskelig for mange så trening 2 er flyttet til søndag 1430-1600.

Det gjenstår fire seriekamper etter høstferien.

Holmlia G15 med høstens første 3 poenger!

Postet av Holmlia G15-2 den 4. Sep 2018

I kveldssola på Ski stadion den siste torsdagen i august 2018 leverte gutta god innsats og tok med seg tre poeng hjem til Holmlia. Gutta eide ballen mest i første omgang, emn Ski scoret på en av sine få sjanser og det sto 1-1 ved pause.

Etter pause trykket Ski mer på, men det åpnet også opp for kontra og Holmlia fikk flere muligheter og satte to av de, samtidig som keeper og forsvar jobbet hardt så da ble det 3-1 til Holmlia til slutt.

Holmlia G15 med G14 hjelp i Norway cup til 1/16 dels B finale

Postet av Holmlia G15-2 den 14. Aug 2018

Holmlia stilte med et svært ungt lag på Norway cup G15 klasse. Vi hadde kun tre gutter som hadde fylt 15 før cupen startet og vi hadde også med en gutt som fylte 12 dagen første kamp gikk. Vi konkurrerte med lag med opp til 4 stk 16 åringer på laget!

Vi synes også det var gøy også med comeback fra to gutter som sist spilte seriekamper i 2016. Bursdagen til 12 åringen søndag den 29.7 endte svært bra med 6-1 seier over Urædd, og med to mål av jubilanten som fikk bursdags sangen av gutta med seg etter kampen....

Dagen etter ble vi utspilt av gruppevinner Loddefjord, mens to jevne kamper mot Riska og HSV tirsdag ende med tap. Det ble dermed B-finale.

Bildet er tatt etter 1/32 dels finalen tidlig om morgenen (i ni tida) på Ekeberg onsdag 1. august. Den endte med 4-0 seier over Austevoll og stor stemning. Det ble da 1/16 dels finale mot Eikelandsfjorden på Rustad kunstgress på ettermiddagen. Resultatet der ble 0-0 ved full tid og vi tapte dessverre 4-3 på straffespark. Straffespark er alltid "bingo" så vi var svært nær 1/8 dels finale! Vi fikk da 6 kamper på fire dager!

Takk til alle gutta som stilte seint og tidlig, trenere og heiagjengen!

Holmlia G15 og Norway cup 2018

Postet av Holmlia G15-2 den 19. Jul 2018

Vi får motstand fra Østfold, Telemark, Hordaland og Rogaland i gruppespillet. Vi møter Urædd (Porsgrunn) på søndag, Riska (ved tettstedet Hommersåk utenfor Stavanger) på mandag og HSV (Hølen, Son Vestby) på tirsdag.

Playoff kamp på onsdag.

Holmlia G15-2 fotball med god avslutning av vårsesongen

Postet av Holmlia G15-2 den 20. Jun 2018

Etter en svært variert sesong så langt, har det tatt seg opp og gutta leverte årsbeste ved å slå serieleder Kfum3 torsdag 14. juni. Det var Kfum sitt første tap i år. Den kampen endte 9-4 til Holmlia etter 3-1 ved pause. Det må riktignok tas med at Kfum hadde med seg få bytter til kampen.

Gutta tok da den tredje seieren på fire kamper.

Den første returkampen spilles på Lusetjern mot Kolbotn2 torsdag 21.6. Kampen på Sofiemyr med snø rundt 5. april endte 5-4 til Kolbotn.