Årets siste G16 kamp endte med seier: Holmlia-Oppsal2 5-1 (3-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 16. Okt 2019

Knall avslutning av årets sesong:
* Fire siste kamper uten tap
* Ubeseiret hjemme i høstsesongen!
* Top 4 i høst sesongen, vi ble nr seks men slo alle fra nr 4 og nedover + en uavgjort ( vi var nr 8 da vi startet....).
* Mestscorende lag i 2 div avd 3. Top scorer i 2 div avd 3.
* 13 gutter med målgivende og assist totalt.
@ gode bidrag til spillerutvikling for 10 G04 og en G05 gutt gjennom sesongen!

Bra innsats og stigende humør. Minne for livet de siste kampene tror jeg.

Velkommen til Holmlia junior for de som vil prøve det i 2020 og lykke til i livet for alle. Vi sees!

(Bilde fra Holmlia Bøler som endte med 7-5 seier og som startet "streaken").

Sterk sesonginnspurt for Holmlia G16!

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 14. Okt 2019

Holmlia fikk kun med seg et poeng mot Bjørndal i flott høstvær på Lusetjern kunstgress søndag 13. oktober. Det ble 3-3 med alle mål i 2. omgang. Holmlia trykke tvoldsomt på mot slutten men ballen ville ikke over mål linja. Det ble seier over Klemetsrud tidligere i uka og mot Bøler rett før høstferien. Nå står kun Oppsal2 igjen i guttefotballen. Gutta har til nå scoret hele 73 mål, men det blir mange bakover også.

Kampen går på Lusetjern tirsdag 15. oktober.

G16 fotball tirsdag 24.9: Holmlia-Bøler 7-5 (3-2)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Sep 2019

Holmlia åpnet litt forsiktig i kampen og lå under 2-1 midtveis i første omgang. En god avslutning av omgangen sørget for 3-2 ledelse til tross for en 5 minutter (gult kort). Holmlia fortsatte 2 omgang som 1. sluttet og det medførte 5-3 ledelse. Bøler innhentet denne med to raske mål, og 5-5. Holmlia var best de siste 10 minuttene og avsluttet 2. omgang som første med to flotte mål og 7-5 seier sammenlagt.

Hele fem underårige var med i troppen og gjorde et solid bidrag til guttas 2. strake hjemmeseier. En av 03 gutta spilte sine første minutter denne sesongen etter skade i vår.

Med 7 mål i denne kampen rundet også gutta 50 scorede mål i seriespillet, også i år.

G16 fotball best i bydelen?: Lokaloppgjøret mot Bjørndal er utsatt til søndag 13.10

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 9. Sep 2019

I uke 41 vil vi ha hele tre lokaloppgjør i bydelen:

Tirsdag 8.10 møter Klemetsrud Holmlia på Mortensrud.

Fredag 11.10 møter Klemetsrud Bjørndal på Mortensrud

Søndag 13.10 møter Holmlia Bjørndal på Lusetjern.

Ift til "best i bydelen" har lagene 3 poeng hver så langt da Klemetsrud slo Bjørndal, Bjørndal slo Holmlia, mens Holmlia slo Klemetsrud i vår, så her er alt åpent

Holmlia G16 med hjemmeseier mot Kfum2 27.8

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 28. Aug 2019

Troppen hadde med seg en 14 årig debutant og 3 stk 15 åringer fra G15 og to gutter med comeback. Det gjorde at vi i motsetning til forrige kamp hadde innbyttere! Holmlia dominerte 1. omgang og ledet 3-0 ved pause. I 2. omgang slapp Kfum til med 2 mål før Holmlia igjen tok over og avsluttet sterkt. Kampen endte med 5-2 seier. Med 3-3 på Kfum arena i vår har vi slått Kfum over to oppgjør og det er to år siden sist! Bilde (etter kamp en sen tirsdagskveld i god sommertemperatur på Lusetjern).

Holmlia G16 fotball med seier i lokaloppgjøret mot Klemetsrud 4.6

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 6. Jun 2019

Holmlia G16 lå under 1-4 etter 1. omgang, men leverte en forrykende start av 2. omgang med 7 mål på rad uten kvittering fra Klemetsrud. Det ble 9-6 seier til Holmlia. Holmlia jenta Ravneet hadde en flott debut.

Holmlia G16 fotball med ny 3-poenger på bortebane

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 29. Mai 2019

Siste tirsdag i mai, dro Holmlia G16 fotball til Haraløkka for å møte Bøler. Holmlia gikk sterkt ut og ledet hele 4-0 til slutten av første omgang da Bøler fikk sin første. Bøler satte to til før Holmlia la inn et ekstra gir og nettet tre ganger før sluttsignalet gikk. 7-3 til Holmlia. Gutta har tatt poeng i tre av fire bortekamper i år, mens det av en merkelig grunn har blitt mager poengfangst hjemme. Vi får håpe skuldrene er lavere i hjemmekampen på tirsdag 4. juni. Da kommer Klemetsrud på besøk

G16 fotball lokaloppgjør på Bjørndal 14. mai: Bjørndal- Holmlia

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 8. Mai 2019

Bjørndal, Holmlia og Klemetsrud er i samme 2. div avdeling for første gang for gutter 2003, og vi ser fram til mange lokaloppgjør i år. Tirsdag 14. mai kl 2030 møtes Bjørndal og Holmlia på Bjørndal stadion til kamp 1 i "best i bydelen".

Nytt bortepoeng for Holmlia G16 tirsdag 30.4: 3-3 mot Kfum2 (3-2 til kåffa ved pause)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 6. Mai 2019

Holmlia hadde kun en innbytter mot Kfum i denne kampen, men det holder når alle "gir jernet".

Holmlias lag var: Matsuan (keeper), Alex, Ishaq, Isaac Dianki, Miran, Henrik, Herman, Liam, Yahye, Hamsa, Tarjei og Vince.

Holmlia sjokkåpner og Ishaq setter 1-0 allerede etter 30 sekunder! Assist Alex. Holmlia kjører videre, Herman spiller til Ishaq og 2-0 etter 2 minutter. Kåffa kommer seg av sjokket og reduserer til 2-1 kort tid etter. Kåffa får 2-2 etter 23 min og 3-2 på verst tenkelige tidspkt et minutt før pause. Men det knekker ikke Holmlia som kjørte på kampen ut og Ishaq utlignet til 3-3 11 min ut i andre omgang (assist Miran) som også ble slutt resultatet.

Sterkt bortepoeng som alle bidro til! Flott laginnsats.

Laget ble ledet av coach Hamid, med Rune som stadig mer engasjert lagleder.

Holmlia G16 fotball 2. april: Vestli - Holmlia 5-7 (4-3)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 3. Apr 2019

Fint spillevær den 2. april, men mye snø ved Vestli så banen var litt redusert i bredden.

Holmlia G03/G16 sesongdebuterte i 2. divisjon, og åpnet bra med 1-0 allerede etter 2 minutter. Holmlia fikk en 5 minutter og Vestli puttet to raske etter 6 og 7 min før Holmlia utlignet til 2-2 etter 12 minutter. Det var definitivt ikke kjedelig på Vestli! Holmlia pådro seg en ny 5 minutter som igjen ble utnyttet av hjemmeplaget og 3-2 etter 20 minutter. Vestli økte så til 4-2 etter 31 minutter, men derfra og inn var det Holmlia. Bortelaget reduserte til 3-4 før pause, og satte fire mål i 2. omgang med kun en kvittering fra hjemmelaget. Det ble dermed 7-5 seier i årets første seriekamp.

...

Holmlia G16 med seier i årets første kamp

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 5. Mar 2019

Holmlia og Klemetsrud G16 (G2003) møttes til treningskamp på Lusetjern i fine forhold lørdag 2.3. For to år siden vant Klemetsrud tilsvarende kamp, men denne gangen var Holmlia best. det ble 4-2 seier etter 1-0 ved pause. En av Holmlia gutta var tilbake for første gang siden 2017 pga skade, og det er jo fint å se.

G16 fotball treningskamp: Holmlia-Klemetsrud