Vi stiller et lag til Norway cup 2017. Norway cup går fra 29.7 - 5.8 i Oslo.

G14 fotball: Første treningskamp i 2017 spilles mot Klemetsrud 8. januar

Holmlia G14 (i 2017) spiller årets første treningskamp på "nye" Mortensrud kunstgress mot Klemetsrud. Vi får krysse fingre for vær og føre....

Mandager: 1830-2000, 1/3 del av banen nærmest fjorden/Lusetjern skole).

Onsdag: 1830-2000, 1/2 del av banen nærmest fjorden/Lusetjern skole)

Søndag: 1530-1700, hel bane. Det åpner for trenignskamper fram mot seriestart.

Holmlia G13 deltok på Nordstrand Color Line cup

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Okt 2016

Vi deltok med et blandet lag og spilte 11er. Resultatene ble noe blandet, men det viktigste er at mange fikk prøvd seg på 11er fotball. Gutta vant semifinalen i B-sluttspillet. Noe som gjorde at vi fikk en "bonuskamp"=ekstra spilletid. Vi fikk dermed totalt fem kamper fredag-søndag, og har nå spilt 9 11er treningskamper siden utgangen av september. Vi hadde med tre debutanter i gruppa denne helga. Ytterligere to har ikke prøvd 11er fotball før. Trenerne har fått noen svar og kanskje noen nye spørsmål? Vi har jo moen måneder å få sydd sammen nye lag før seriestart våren 2017....

Holmlia G13 tar inn nye spillere

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 21. Okt 2016

Vi har bestemt å rekruttere opp til to 11er lag neste år dvs med et rekruttlag i tillegg til "1. laget". Vi har fortsatt noen ledige plasser. Per i dag er det 32 aktive gutter i treningsgruppen totalt.

Holmlia G13 spilte med G15-2

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 14. Okt 2016

Pga litt knapt med spillere så stilte sju G13 spillere sporty opp til kamp sammen med G15 mot serieleder Snarøya. Det ble et kraftig tap, men likevel en god trening på 11er fotball for gutta. Snarøya kom fra 1. divisjon i vår og hadde tidligere i høst "utradert" Nesodden og Kolbotn så en kunne kanskje begynt med en enklere motstander. Holmlia G15 har flere gode spillere og 2. laget vant 2. divisjon i vår. Det er alltid en inspirasjon og spille med gode spillere så dette var nok inspirasjon for videre satsing. Da trenerteamet var opptatt med andre kamper så stilte liksågodt G13 trenerteam og lagleder også.

God læring for oss før neste sesong og takk til G15-2 for sjansen.

Knepent tap for Holmlia G13 i siste seriekamp mot serieleder Langhus

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 30. Sep 2016

Holmlia var ikke helt med fra starten i denne kampen og kom under 0-3 etter 16 minutter. Så våknet Holmlia og satte tre mål i siste halvdel av andre omgang. Langhus satte et mål og dermed 4-3 til Langhus etter første omgang.

Andre omgang åpnet med et Holmlia mål og 4-4. Så kom det et Langhus trykk og to mål og dermed halte Langhus dette i land til slutt. Holmlia kan notere seg for en meget god opphenting og en stor forbedring fra vårkampen (tap 1-9).

Langhus kan gratuleres med seriemesterskapet i 2. divisjon.

Seriespillet er nå slutt for G13 som har vist stor frmagang i spillet og med et unntak har vi forbedret resultatene i returoppgjørene.

Holmlia G13-1 spiller 11er cup på Langhus 25.9

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 19. Sep 2016

Forberedelsene til neste sesong har for lengst startet og vi drar med en stor tropp til Langhus den 25.9 for å prøve oss på 11er fotball. Vi stiller et lag på nivå i skjæringspunktet 1 og 2 divisjon. Motstandere er Ørn Horten. Lambertseter og Lille Tøyen samt et fjerde lag som blir klart etter innledningskampene.

Kfum fikk revansje

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 13. Sep 2016

Det ble dessverre tap for Holmlia mot Kfum. Kåffa fikk dermed revansje for oppgjøret på Lusetjern i vår. Holmlia kom bakpå fra starten og lå under 2-0 etter 10 minutter. Det ble øynet et håp da Holmlia utlignet til 2-2, og selv om det ble 3-2 til Kfum ved pause var vi fortsatt med i kampen. Da Kfum økte til 4-2 og 5-2 ble det litt slitsomt, men vi fikk litt ny energi ved 5-3, men Kfum slapp til to ganger til før slutt og dermed 7-3. Vi hadde vel stang ut og ikke helt dagen som lag denne gangen.

I og med at Bækkelaget fikk strøket laget er det to uker til neste seriekamp, men vi skal i ilden i 11er cup på Langhus 25.9 og vi har sikkert fått hvilt ut til da.

Holmlia G13-1 med seier over Vålerenga5 På Valle Hovin

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 8. Sep 2016

Holmlia fikk revansje for hjemmetapet i vår. Selv om Vålerenga scoret allerede etter et minutt så vet vi at gutta våre scorer noen mål i løpet av en kamp så ingen fare.... Vi fant raskt ut av Vålerengas spillesystem. Gutta kjørte på og laget hele fem mål i første omgang. Vålerenga svarte i starten til 2-2, men mistet "kontakten" etterhvert og det sto 5-3 til Holmlia etter første omgang. I andre omgang økte først Holmlia til 6-3. Vålerenga reduserte så til 6-4 før tre raske Holmlia mål definitivt avgjorde kampen. 9-4 ble resultatet til slutt. Nå har laget laget 9 mål pr kamp de tre siste kampene derav to bortekamper. Det er ikke dårlig.

Bildet viser peptalk før kampen på Valle.

Holmlia G13-1 med ny god kamp og seier mot Oppsal i 2. divisjon

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Aug 2016

Laget spilte en ny solid kamp i dag mot Oppsal3. 6-2 på bortebane i mai ble økt til 9-3 på hjemmebane, men plenty sjanser for mer. Elvis satte de to første målene etter 5 og 15 minutter. Oppsal reduserte til 2-1 rett etter. Alex økte til 3-1 og 4-1 før omgangen var slutt. Alex satte hat trick og økte til 5-1 etter 5 min av andre omgang. Emir satte 6-1 etter 14 min før Oppsal fikk to reduseringer på fem minutter. Men så snudde det og Holmlia hadde en knallavslutnng med mål ved Vincent, Alex og Isaac som satte tre mål på de siste 13 minuttene. For en avslutning!

Laget fikk skryt for unik Fair play holdning gav Oppsal i går. Laget med stor L blir bare bedre og bedre på alle måter. Greit nå å ta med seg at barne og ungdomslag er summen av spillere, foreldre, trenere og ledere.

Holmlia G13-1 slo tilbake med seier over Nesodden

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 24. Aug 2016

Laget hadde fortsatt mange skadeforfall etter kampen mot Kolbotn sist tirsdag, men innbytterne gjorde jobben. Gutta ledet faktisk hele 6-0 etter 18 minutter. Det sto 6-1 ved pause. Det ble litt mindre utelling i andre omgang, men Holmlia vant også den med 3-2 slik at det ble hele 9-3 seier. Det var scoringsrekord for Holmlia1 i 2. divisjon! Siden hjemmekampen endte 4-4 så må vi si at det var en stor forbedring, særlig med tanke på at flere av de "faste" 1. lagsspillerne var skadet. Vi hadde hele fem ulike målscorere!

Gutta har rett og slett blitt bedre.

Neste match er hjemmekamp mot Oppsal 30. august.

Surt tap for Kolbotn etter Holmlia sjokkåpning

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 17. Aug 2016

Slitne Holmlia gutter måtte ta et tap i tirsdagens kamp mot Kolbotn. Holmlia startet i høyt temp og ledet 2-0 allerede etter tre minutter. Gutta kunne satt mange fler i starten av kampen etter stort spillemessig overtak, men uten uttelling så skjer gjerne det i fotball at motstander scorer, slik også i denne kampen. 2-1 til Holmlia ved pause ble til 2-3 til Kolbotn etter to raske mål i starten av andre omgang. Holmlia utlignet til 3-3 før Kolbotn kom til med to til uten kvittering og dermed 5-3 til bortelaget. Holmlias mål ved Petter, Emir og Alex.

Vi burde vunnet kampen, men uansett så tar vi med oss en stor forbedring fra bortekampen i vår (9-3 tap). Vi har noe på gang...... Kampen viste at seieren over Driv slett ikke var en tilfeldighet. Gutta fortsetter den fine progresjonen som lag.

Start høstsesong for Holmlia G13 1&3

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 4. Jul 2016

Etter halvannen uke helt "treningsfri" starter vi så smått igjen torsdag 7. juli med trening på Lusetjern i den "vanlige" treningstiden. Holmlia G13-1 trener sammen med G13-3. Det blir ukentlige samlinger nå i sommer.

Gruppa med de to lagene i 2. og 3. divisjon har hatt mange oppturer i vår siden starten en blåfrossen mandag i januar. Høstsesongen har på en måte startet med tanke på at de tre første returoppgjørene allerede er spilt. Det ble seier i alle kampene med imponerende 22 mål scoret.

Neste seriekamp for Holmlia G13-1 er hjemme mot Kolbotn-2 uka før skolestart dvs tirsdag den 16.8. Det blir ukentlige kamper ut september.

Holmlia G13-1 med seier over serielederen på bortebane

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Jun 2016

Kampen gikk mot Driv på Mjær stadion tirsdag 21. juni og et par av gutta som skulle spilt for Holmlia var opptatt med skoleavslutning. De som spilte hadde bestemt seg, og Holmlia slo til fra start og ledet 3-0 før hjemmelaget Driv forsto helt hva som hadde "truffet". Driv burde jo vært forberedt siden Holmlia er det eneste laget i år som har tatt poeng fra serielederen!

Driv summet seg litt, men tok aldri igjen forspranget så det ble 4-3 seier og Holmlia har fått en flott inngang til sommer-ferien og returmatchene med to seiere så langt.