Årets siste G16 kamp endte med seier: Holmlia-Oppsal2 5-1 (3-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 16. Okt 2019

Knall avslutning av årets sesong:
* Fire siste kamper uten tap
* Ubeseiret hjemme i høstsesongen!
* Top 4 i høst sesongen, vi ble nr seks men slo alle fra nr 4 og nedover + en uavgjort ( vi var nr 8 da vi startet....).
* Mestscorende lag i 2 div avd 3. Top scorer i 2 div avd 3.
* 13 gutter med målgivende og assist totalt.
@ gode bidrag til spillerutvikling for 10 G04 og en G05 gutt gjennom sesongen!

Bra innsats og stigende humør. Minne for livet de siste kampene tror jeg.

Velkommen til Holmlia junior for de som vil prøve det i 2020 og lykke til i livet for alle. Vi sees!

(Bilde fra Holmlia Bøler som endte med 7-5 seier og som startet "streaken").

Sterk sesonginnspurt for Holmlia G16!

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 14. Okt 2019

Holmlia fikk kun med seg et poeng mot Bjørndal i flott høstvær på Lusetjern kunstgress søndag 13. oktober. Det ble 3-3 med alle mål i 2. omgang. Holmlia trykke tvoldsomt på mot slutten men ballen ville ikke over mål linja. Det ble seier over Klemetsrud tidligere i uka og mot Bøler rett før høstferien. Nå står kun Oppsal2 igjen i guttefotballen. Gutta har til nå scoret hele 73 mål, men det blir mange bakover også.

Kampen går på Lusetjern tirsdag 15. oktober.

G16 fotball tirsdag 24.9: Holmlia-Bøler 7-5 (3-2)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Sep 2019

Holmlia åpnet litt forsiktig i kampen og lå under 2-1 midtveis i første omgang. En god avslutning av omgangen sørget for 3-2 ledelse til tross for en 5 minutter (gult kort). Holmlia fortsatte 2 omgang som 1. sluttet og det medførte 5-3 ledelse. Bøler innhentet denne med to raske mål, og 5-5. Holmlia var best de siste 10 minuttene og avsluttet 2. omgang som første med to flotte mål og 7-5 seier sammenlagt.

Hele fem underårige var med i troppen og gjorde et solid bidrag til guttas 2. strake hjemmeseier. En av 03 gutta spilte sine første minutter denne sesongen etter skade i vår.

Med 7 mål i denne kampen rundet også gutta 50 scorede mål i seriespillet, også i år.

G16 fotball best i bydelen?: Lokaloppgjøret mot Bjørndal er utsatt til søndag 13.10

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 9. Sep 2019

I uke 41 vil vi ha hele tre lokaloppgjør i bydelen:

Tirsdag 8.10 møter Klemetsrud Holmlia på Mortensrud.

Fredag 11.10 møter Klemetsrud Bjørndal på Mortensrud

Søndag 13.10 møter Holmlia Bjørndal på Lusetjern.

Ift til "best i bydelen" har lagene 3 poeng hver så langt da Klemetsrud slo Bjørndal, Bjørndal slo Holmlia, mens Holmlia slo Klemetsrud i vår, så her er alt åpent

Holmlia G16 med hjemmeseier mot Kfum2 27.8

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 28. Aug 2019

Troppen hadde med seg en 14 årig debutant og 3 stk 15 åringer fra G15 og to gutter med comeback. Det gjorde at vi i motsetning til forrige kamp hadde innbyttere! Holmlia dominerte 1. omgang og ledet 3-0 ved pause. I 2. omgang slapp Kfum til med 2 mål før Holmlia igjen tok over og avsluttet sterkt. Kampen endte med 5-2 seier. Med 3-3 på Kfum arena i vår har vi slått Kfum over to oppgjør og det er to år siden sist! Bilde (etter kamp en sen tirsdagskveld i god sommertemperatur på Lusetjern).