Treningskamper 2020

Postet av Holmlia Menn Senior A den 18. Jan 2020

A-laget har følgende treningskamper vinter/vår 2020:

Lørdag 25.01.2020 kl 14.00 mot Drøbak/Frogn på Nordstrand kunstgress - Seier 1-0 (mål: Sikander)

Lørdag 01.02.2020 kl 16.00 mot Sagene på Nordstrand kunstgress

Søndag 09.02.2020 kl 10.00 mot KFUM 2 på KFUM arena

Lørdag 15.02.2020 kl 16.00 mot Christiania på Nordstrand kunstgress

Lørdag 29.02.2020 kl 14.00 mot Sprint Jeløy på Nordstrand kunstgress

Lørdag 14.03.2020 kl 12.00 mot Nordstrand på Nordstrand kunstgress

Fredag 03.04.2020 mot Grorud 2 på Grorud Arena
0 Kommentar

Kampreferat Holmlia-Bærum 2

Postet av Holmlia Menn Senior A den 24. Aug 2017


I vår første hjemmekamp i den andre halvdelen av sesongen la vi lista så høyt som vi kunne. I kampen om opprykk var ingenting annet en frisk start på eget gress godt nok for oss, og det var derfor passende at gutta gikk ut med høy intensitet. Fjorårets beste spiller, Ayoub Boa, for de røde løvene var tilbake fra start og publikumsfavoritten Amanuel Kidane var også å finne i troppen. Samtidig ble to nye signeringer presentert på Lusetjern kunstgress: Haaken fra start og Bardh Shaka fra benken. 
Kampen startet som forventet, og Holmlia var direkte i sin spillestil. Etter at lagene hadde kjent på hverandre i en intens stillingskrig var det duket for en "Boa-spesial". Etter 30 spilte minutter mottok Ayub ballen fra nysigneringen Haaken i 16-meteren, hakket inn mot høyre og banket ballen i mål. Sjansene fortsatte å komme for Holmlianerne uten uttelling, og på den andre enden var Nordin på hugget og sto imot Bærum-overgangene på mesterlig vis. 

I andre omgang fortsatte vi der vi slapp, og kampen beholdt det samme bilde. Dagens målskårer gikk ut og ga plass for nysigneringen Bardh. Det tok ikke lang tid før han viste seg frem. Etter 10 spilte minutter ute i andre omgang krigde han frem ballen til Islam som, like utenfor 16-meteren, skjøt inn vår andre skåring for dagen. Og det stoppet ikke der. Det var duket for et nytt bytte, og assistkongen Aouragh entret gresset. Han markerte seg umiddelbart, og etter 22 spilte minutter i andre omgang danset magikeren seg inn i 16-meteren før han spilte ballen ut til Shala, som kunne notere seg for sitt første mål i rødt. Til publikums glede fortsatte Holmlia med de fine kombinasjonene, og stemningen skulle toppes tre minutter senere. Aouragh slo inn en frekk cornervariant i retning Islam, som sto og lurte utenfor 16-meteren. I likhet med Italias Pirlo i VM-sluttspillet 2014 mot England hoppet Abdi på lekkert vis over ballen og lurte med seg motstanderne. Videre ventet skuddfoten til Islam, som hadde få problemer med å styre ballen mellom sten


Med tre poeng sikret forble ikke intensiteten den samme på banen de gjenværende 20 minuttene. Med er minutt igjen av kampen ga vi  på bort en straffe som Bærum 2 hadde få problemer med å sette inn. Dermed endte kampen 4-1 og vi kunne notere oss for de første tre poengene av den andre halvdelen av sesongen.

Neste kamp er Obos cup fredag 25/8 kl 19 mot Fremad Famagusta på Ekeberg.

Og bortekamp mot Romsås søndag 27/8 kl 19.300 Kommentar

Kampreferat Holmlia-Røa 20.06.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 26. Jun 2017

Etter å ha tatt 2 av 12 mulige poeng på de fire siste kampene var det virkelig på tide med en opptur for de røde fra Holmlia, og hvor passende var ikke den oppturen på eget gress. Til tross for de tomme magene og minimalt med næring på de fleste spillerne, med tanke på ramadan-feiring, var ikke poengtap i denne kampen aktuelt for et Holmlia-lag med ambisjoner om opprykk. Kampen startet friskt og et enormt Holmlia-press ga uttelling ganske så tidlig. Hassnain klarte å kontrollere et ganske så godt slått innlegg uten at det påfølgende skuddet så mål. Likevel havnet returballen i sistnevntes føtter, og da kunne det endelig jubles på Lusetjern kunstgress.

Det tok ikke lang tid før det andre målet kom, og Jonathan Serrano, divisjonens toppskårer, kunne enkelt sette dagens andre etter å ha vunnet ballen høyt på banen. Det stoppet for så vidt ikke der, og kott tid etterpå slo Aouragh en nydelig stikker i retning Serrano, som kunne notere seg for sin andre for dagen.

Med en het Jonathan på banen var det like som kunne stå i veien for Holmlia, og i andre omgang fortsatte vi der vi slapp. Igjen sto Serrano for skåringen, etter å ha blitt spilt frem av Nestaax. Dagens hattrick var nå unnagjort, men sulten og skuffelsen etter de forrige resultatene hindret gutta i å være fornøyde. Fine kombinasjoner ga uttelling nok engang, og denne gangen var det Mubarak som fant Serrano. Med tre mål på samvittigheten satte han enkelt sin fjerde for dagen, og Holmlias femte. Når dommerens fløyte ble hørt i det 90.minutt kunne vi glede oss over å være tilbake på vinnersporet. Godt var det, og bedre tider kommer i vente, forhåpentligvis!


0 Kommentar

Kampreferat Vollen-Holmlia tirsdag 30.05.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 2. Jun 2017

Tirsdag 30 mai var det duket for tur til Vollen for Holmlias A lag, og gutta virket klare. Med tomme mager og fasten for alvor i gang ventet nå neste motstander. Kampen starter for all del som vi hadde håpet på. Vi startet friskt og kontrollerte det meste. Vollen lå i utgangspunktet lavt og ventet på at kontringsmulighetene skulle ta plass, men i første omgang hadde vi fin flyt og godt tempo. Og det gikk ikke mer enn 18 minutter før Ayyoub Boa ble felt innenfor 16-meteren. Dommeren var ikke i tvil, og Boa kunne sette straffen som han selv hadde forårsaket sikkert og enkelt i mål.


Målet gjorde noe med Vollen, og tvang dem litt lenger ut på banen. Med 8 minutter igjen av den første omgangen var de røde for alvor i gang med å trille ball, og det gikk ikke mange touch før Shakoor fant vår toppskårer Jonathan Serrano på løpet. Serrano, som har blitt så komfortabel alene med keeper i år, hadde få problemer med å sette ballen i nettet.

Underveis i den andre omgangen begynte spillerne som fastet å kjenne det på kroppen, og det ble tydeligere på banen. Slappe involveringer og dårlige klareringer sørget for at Vollen fikk et frispark i en farlig posisjon, like utenfor 16-meteren. Med 15 minutter igjen klarte Vollen å tenne håpet, og reduseringen fra frisparket tente et nytt håp i kampen. Hjemmelaget klarte å igangsette et enormt press og i det vi gikk inn i de siste 6 minuttene var de på den igjen. Gutta fra Vollen prøvde seg med et skudd, som traff stanga og fulgte opp returen med å sette den bak Abhi i Holmlias mål. Dermed var det 2-2 og noen minutter igjen

Til tross for at Vollen måtte fullføre med 10 mann klarte vi ikke å etablere et skikkelig press mot slutten for å tvinge frem det avgjørende målet, og dermed må vi nøye oss med poengdeling.

Mandag 05.06 kl 20.15 Venter Oppsal 2 på Lusetjern kunstgress.


0 Kommentar

Kampreferat Vestli-Holmlia torsdag 18.05.17​

Postet av Holmlia Menn Senior A den 19. Mai 2017

I etterkant av Lommedalens poengtap var utfordringen som sto mellom oss og tabelltoppen ubeseirede Vestli. Kampen viste seg å bli veldig viktig ettersom både vi og Vestli kunne melde oss på den etterlengtede førsteplassen i pulja.
Værforholdene var ikke all verdens, og på det våte kunstgresset gikk Holmlia hardt ut. Etter 18 minutter og en jevn kamp så langt kunne Holmlia notere seg for dagens første. Jonathan Serrano var igjen på scoringslista etter å ha vunnet ball, kommet seg alene mot keeper og plassert den i mål på lekkert vis. Hvor værforholdene forbedret seg begynte vi å bli slappe i presset. Det førte til en del muligheter for Vestli, men ga også rom for en del kontringsmuligheter for oss. 20 minutter senere, i det 38.minutt, var igjen Holmlia på hugget. Elegant fotball ble avsluttet på elegant vis av Ayyoub Boa, og det etter en lekker pasning fra Shakoor. Det så ikke ut til at vi var ferdige med å feire når vi slapp inn mål 2 minutter etterpå. Reduseringen kom for Vestli, og det raskt etter at vi hadde økt til 2-0. Vestli prøvde å igangsette et skikkelig press på tampen av første omgang, men de røde fra Holmlia klarte å holde hodet kaldt i regnværet.
I andre omgang gikk vi ut med en ny innstilling, en mer aggressiv en. Neestax var på hugget og vant den ene ballen etter den andre, og med Vestli-spillerne nervøse fanget han opp ballen i en gunstig posisjon. Med et rykk få andre kan matche løp han mot dørlinja før han slo ballen inn mot feltet. Der ventet toppskåreren vår og dagens tomålsskårer. Serrano noterte seg for Holmlias 3.skåring. Men Vestli var for all del med og med 12 minutter igjen å spille fikk de straffespark som selvfølgelig ble satt sikkert. Holmlia ledet nå kampen med ett mål, men etter å ha sett hvordan Vestli kom inn i kampen igjen måtte det gjøres taktiske grep. Klare instrukser fra trenerteamet styrket strukturen, og mot et Vestli-lag som sto høyt passet kampbildet. Igjen var det store kontringsrom, men vi forble ueffektive enn så lenge. Med to minutter igjen av ordinær tid fikk vi for alvor fart på hjulene. Denne gangen ble det byttet på rollene, og kontringen Boa igangsatte ble avsluttet av Shakoor som banket ballen i krysset fra 12 meter. Dermed kunne vi puste lettet ut, med en setning i tankene: VI ER PÅ TOPPEN AV TABELLEN.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline