Holmlia på Norway cup 2022

Postet av Holmlia SK - Fotball den 31. Jul 2022

  

Ein glad gjeng etter ein god debut på Norway Cup! Foto: Guro Haugland Byfuglien.

 

Følg Holmlia-laga på Norway Cup! Er du på Ekeberg (eller andre kamparenaer) - bli med og lag lyd for Holmlia!

Kampoppsett og resultat for laga våre finn du i lenkene nedanfor:

Jenter:

J6 / Fødd 2016: Holmlia Superjenter

J8 /Fødd 2013: Holmlia Superjenter 1 og Holmlia Superjenter 2

Gutar:

G7/Fødd 2015: Toppåsen 1 og Toppåsen 2

G9/Fødd 2013: Holmlia Champions

G11/Fødd 2011: Holmlia Blå og Holmlia Grønn

G12/Fødd 2010: Holmlia

G13/Fødd 2009: Holmlia Hallager
Vi trenger flere Unge Trenere - er det deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Jul 2022

Er du mellom 15 og 19 år og spiller eller har spilt fotball, gjerne på Holmlia? Vil du være med og lære de yngre noen fotballtriks, gode holdninger og hvordan bygge den gode lagmoralen? Alt dette mens du selv lærer noe om å være leder, tar trenerutdanning og er med på videreutviklingen av Holmlia fotball og sportsklubb som en god plass å være for alle som vil?

Vi trenger 10-12 nye Unge Trener med oppstart i løpet av august 2022.
Jobben som Ung Trener innebærer at du 

  • er fast assistentrener til et av våre barnelag, to ganger per uke
  • forplikter deg til å ta trenerkurs (som arrangereres på Lusetjern i høst)
  • blir et forbilde for de unge og del av klubbens UngTrener-gruppe
  • skriver kontrakt med klubben og får betalt etter klubbens satser for Unge Trenere

Våre trenerveiledere Reman (guttefotballen) og Adriana (jentefotballen) vil sørge for god opplæring og oppfølging, foreldretrenerne vil ha hovedansvaret for lagene. 

Dersom dette kan være noe for deg sener du en kort epost hvor du sier hvem du er, hvorfor du har lyst til dette og hvilken erfaring du har med fotball, som spiller og/eller trener. 

Søk så fort som mulig og senest 14.august per e-post til:

Reman@holmliafotball.no  eller Adriana@holmliafotball.no , med kopi til leder@holmliafotball.no

 Vi gleder oss til å lese søknadene og til å ta i mot flere unge trenere i fotballgruppa!Høstens fotballakademi - påmeldinga er åpna!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Jul 2022


Vi styrker instruktørlaget fra øverste hylle. Vår egen trenerveileder for jentefotballen Adriana, kompletterer trioen sammen med Reman og Franco til høstens akademi, for fotballglade barn på Holmlia fra 2.-8.klasse.


Basert på erfaringene og tilbakemeldingene fra i vår justerer vi litt på tidspunktene, og fokuserer på mandager og onsdager. Barna kan komme fra kl 1500, treningen skjer gjennomføres fra 1530-1700.

Det blir høy kvalitet i "gulltiden" for ungene våre! Det er ingen krav til ferdighetsnivå, her er alle velkommen.


Meld på deg / dere på i tide - all info finner du her: 

https://club.spond.com/landing/courses/holmliask/BE9DD34B6CB849A2B6B74869DACBEAC6/main_products

Vi trenger instruktører til Tine fotballskole - er det deg?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 2. Jun 2022

Om noen få uker braker det løs med Tine fotballskole, først i uke 25 (20-24.juni) og så i uke 33 (15-19.august). Fotballskolene ledes av våre egne trenerveiledere Reman og  Adriana sammen med juniorlagstrener Franco. De trenger vanlig instruktører og medehjelpere for å gi de ca. 50-80 barna gode og utviklende dager.  Fotballskolen varer fra kl 0900-1500 hver dag. 

Vi ser etter det som brenner for fotball, kan gi barna trygge og inspirerende dage, liker å lære bort og og kan være både tålmodig og tydelig med barna. Vi tenker at du er mellom 15 og 19 år, men vil vurdere alle som søker. 

 Vi ønsker å prioritere våre egne, dvs unge trenere, framtidige unge trenere eller spillere på ungdomslagene.  Lønn etter avtale. 

Er du interessert? Send en kort e-post til adriana@holmliafotball.no  eller  reman@holmliafotball.no , med kopi til leder@holmliafotball.no , senest mandag 6.juni der du kort forteller hvem du er, hvorfor du har lyst til å bidra på Tine fotballskole og hvilken erfaring du har med fotball og/eller å ha ansvar for barneaktiviteter.


Fair Play skole på Holmlia!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Mai 2022

I mars og april 2022 gjennomførte alle våre lag på ungdom, junior og senior nivå NFF Oslos Fair Play Kurs. Det ble til sammen 6 kvelder på klubbhuset hvor dyktige instruktører fra NFF Oslo stilte opp til innholdsrike og lærerike samtaler og instruksjon om Fair Play. Temaet klubb og instruktører på forhånd ble enige om at vi skulle ha et ekstra fokus på var: omdømme, dommere og stygg språkbruk.

Tilbakemeldinger fra både deltagere, som var både spillere og lagledelse (lagleder og trenere) og fra instruktører vitner om at dette var veldig bra. Ekstra hyggelig var det å få slike tilbakemeldinger fra NFF Oslo sin kursleder:
"Det var utrolig hyggelig å få bli kjent med deres flotte ungdom på Holmlia. For et engasjement. Var ekstra gøy at ungdommen ropte, og hilste på oss, når vi kom til anlegget deres flere dager på rad."

I tillegg til kursholdere fra NFF Oslo var vi så heldig at vår egen dommeransvarlig Patrick Vagn Larsen hadde egne sesjoner om dommerrollen og fair play ovenfor dommerne. 

Utkomme av hvert kurs var en fair play avtale lagledelse og spillere på det enkelte lag ble enige om og skrev under på, alle sammen.