Fritidsstipend 2021

Postet av Holmlia Sportsklubb den 24. Mar 2021

Bydel Søndre Nordstrand tildeler også i 2021 fritidsstipend til bydelens barn og unge. Stipendet skal inkludere barn og unge i fritidsaktiviteter, slik at de får et fullverdig fritidstilbud. 

Hensikten er å lage et spleiselag mellom alle aktører for å gi barn og unge samme muligheter til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Bydelen ønsker at organisasjonene og foreldrene skal dekke det de kan, og at resterende søkes på gjennom stipendet til fritidsaktiviteter.

Stipend kan søkes av barn og ungdom fra seks år og ut videregående skole bosatt i bydelen. Stpendet kan dekke kontingenter, lisenser og medlemskap, cuper, turer og arrangement. Søknad sendes gjennom Holmlia Sportsklubb. Ta kontakt med  lagledere eller trener eller klubbens kasserer Kari Hove på epost karimhove@gmail.com hvis du ønsker at klubben skal søke for ditt barn. 

Les mer om stipendet på bydelens nettsiderTrenerattesten

Postet av Holmlia Sportsklubb den 6. Mar 2021

Fra grasrottrenerkurs fotball på Lusetjern kunstgress

Norges Idrettsforbund lanserer trenerattesten, et elæringsprogram med fokus på de viktigste oppgavene og forventningene som stilles til trenere. Trenerattesten kommer i to versjoner - en for trenere i barneidretten og en for trenere i ungdomsidretten.

Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir et godt utgangspunkt for å lykkes som trener, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

Når Trenerattesten er fullført blir kompetansen synlig på den enkeltes idretts-CV, og det gir tilgang til fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere.

Les mer om trenerattesten på Norges Idrettsforbund sine sider. Der finner du også lenke til selve elæringsprogrammet.