Årets første hjemmekamp – nok en rysare … eller hadde vi kontroll?

Postet av Herrer den 14. Okt 2015

Lørdag møtte vi BVHIF i Holmliahallen til årets første hjemmekamp i serien.
Første periode var jevn og endte 3-3. Erik satte sine 2 første seriemål for løvene, og med foreldre og familie på tribunen kunne vel ikke timingen vært bedre?
Etter 7 minutter av 2. periode var stillingen 4-4 og Vidar tok timeout, kastet pennen i gulvet og bad (understatement!!) spillerne om både innsats og action! Hvilken respons h...an fikk! Løvene gikk i løpet av de neste 10 minuttene opp til 7-4 ledelse, hvor for øvrig en legende i løvens hule – Mr Øyvind Kronkvist satte inn det 7. målet og sitt første for sesongen! Herlig å ha deg med igjen Øyvind!
Siste periodestartet bra, jevnt og med 10 minutter igjen stod det 8-5 på tavla. Noen av våre spillere var dyktig slitne og coach Vidar valgte å sette innpå blant annet en debutant - Ioannis Frangakis (16 år fra egen stall) fikk sine første minutter på A-lags nivå. Greide seg fint han! Vi fikk et par utvisninger og plutselig stod det 8-7 på tavla … stresset vi? Tjaaa, etter BVHIFs timeout med 1.5 minutter igjen så hadde vi stort sett kontroll, og vi vant denne første hjemmekampen med minst mulig margin.
I tillegg til Erik så fikk også Erik Brenden (keeper) sin hjemme-banedebut for Holmlia – godt jobba av han også!
Perioderesultatene ble 3-3, 4-1 og 1-3 som gir sluttresultat 8-7. Skuddstatistikk 26-16.
Poengene ble fordelt som følger: Daniel 3 (1+2), Magnus 3 (2+1), Christian (2+1), Erik (2+0), Olav (0+2), Øyvind (1+0), Fredrik (0+1) og Robin (0+1).
Magnus ble av jury kåret til BB, og Robin fikk «spillernes pris» = Leo!
Ny kamp i hallen førstkommende lørdag kl 14:00 mot Ajer.