Vil du jobbe som trener for Holmlia Turn?

Postet av Holmlia SK - Turn den 2. Feb 2020

Vi søker deg med noe erfaring fra turn, som kan tenke deg å sette av en kveld i uka for å arbeide med barn og unge. Trener har ansvar for å tilrettelegge og gjennomføre treningene for fire partier fra kl 17 - 21. Barnas alder går fra 5 - 15 år.

Engasjementet gjelder vår og høst 2020, med oppstart så fort som mulig, men hvertfall innen påske. Informasjon om turntreningen kan leses på påmeldingsiden hos deltager.no

Kvalifikasjoner:

  • Godt humør, glad i barn og flink til å motivere og engasjere barn og ungdom
  • Helst noe erfaring fra turn og barneidrett, enten som utøver eller som trener
  • Kunne vise og lære bort turnteknikker
  • Det vil være et pluss om du har erfaring fra trampet (hopp, salto, hodestift osv.).
  • Tålmodig og positiv med barn

Om turngruppa:

Holmlia Sportsklubb har som mål først og fremst å skape et positivt og sunt treningstilbud hvor barna opplever mestring gjennom lek og grunnleggende turnteknikker. Vi driver ikke konkurranseturn, men har fokus på at barna skal få utvikle seg innenfor sine evner. Vi retter oss mot barn og unge fra ca 5 - ca 15 år Turngruppa er foreldredrevet og vi har flere voksne hjelpetrenere som deltar i treningen. Totalt er det i overkant av 80 barn. Det er ca tyve barn på hvert parti.

Vi har treningene vår på Rosenholm Skole hver onsdag og arbeidstiden er fra kl 16.45 til 21.15, Det er fire partier som trener mellom klokken 17 og 21. Vi trener også annenhver mandag på Rush.

Dersom du ikke har trampetkurs, så forventes det at du tar dette i løpet av året. Klubben dekker kostnadene ved kurset. Vi dekker også andre trenerkurs om du ønsker.

Vi avslutter hvert semester med en oppvisning og i vårsemesteret deltar vi ved kretsturnstevnet.


Om stillingen

Trenerne får timebetalt honorar. Godtgjørelse pr time, avhenger av alder og kvalifikasjoner, men ligger normalt hos trener på 200,-. Alle trenere i Holmlia Sportsklubb må kunne fremvise politiattest. (Det hjelper vi med).

Søknadsfrist 15. februar 2020. Send en kort søknad og CV på epost til holmliaturn@gmail.com Merk eposten med "Søknad Trener".

Om du ønsker mer informasjon, kan du ringe styremedlem styremedlem Maren Esmark på tlf 97 18 33 79.

 Les mer om turngruppa på vår nettside: www.holmliaturn.info


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline