G14 2. divisjon avd 4: Holmlia med 4 poeng på de to siste kampene gir 4. plass og 4 poeng opp til teten

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Mai 2017

Onsdag 24.5 ble det hjemmeseier over Lambertseter 4-2. Det sto 2-1 til Holmlia etter første omgang. Petter og Alex satte to mål hver i den kampen.

Tirsdag 30.5 ble det 2-2 borte mot Langhus etter at Holmlia hentet opp 0-2 etter første omgang. Omar laget det første målet og Erik satte indirekte det andre via corner i et par Langhus spillere og i mål. Vi hadde mange forfall rett i forkant av denne kampen og en keeperdebutantutespiller i mål. De som spilte inkl keeper får absolutt godkjent, også med tanke på at vi tapte treningskamp mot Langhus2 rett før seriestart.

I avdelingen hvor alle slo alle så slo Lambertseter i går Kfum og dermed har alle tapt minst to matcher og det skiller kun 5 poeng mellom nr 1 Kolbotn og nr 9 Oppegård. Hauketo er "prügelknabe" i denne avdelingen med null poeng og 41 baklengs sålangt får det blir tøft videre i sesongen. Furuset som faktisk slo Hauketo har allerede trukket seg etter stygge sifre i åpningen bla 9 måls tap for Holmlia.