Søndag 14.5, G14 2. divisjon: Kolbotn2-Holmlia 3-2 (2-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 18. Mai 2017

En sluttspurt av dimensjoner hjalp ikke for Holmlia denne søndagen på en humpete gressbane på Sofiemyr. Merkingen av banen var svært mangelfull og det viste seg også å bli kampavgjørende i dag.

1. omgang var ikke bra nok fra vår side, og vi laget også et av Kolbotns to mål (selvmål). I 2. omgang var Holmlia overlegne, men rett istarten av omgangen falt en av Kolbotns spillere. Dommeren mente at det var innenfor 16 meteren (en 16 meter han umulig kunne se merkene til fra sin poisjon?). Ingen forsto hvordan det kunne bli straffe, men Kolbotn sa takk for gaven og 3-0. Etter dette var det bare Holmlia, men sluttspurten holdt ikke helt i målprotokollen så det ble 3-2 seier. Kolbotn ledet serien før kampen så 2. omgang forteller oss at vi vil komme sterkt utover og bør kunne ta hjem returkampen. Neste kamp for gutta er hjemme mot Lambertseter onsdag 24. mai. Lambertseter passerte Holmlia på tabellen denne søndagen så vi holder nå 5. plass av de 12 lagene med 10 poeng på seks kamper.