Postet av Herrer den 29. Sep 2016

Bortekamp mot Bærums Verk. Første seriekamp. Parkett. Egil (se bildet)debuterer i 1. divisjon Østland herrer. Vi er "hele" 13 spillere påkamp. Supre greier dette J
1. periode endte 1-3 Scoring Joakim, assist Robin - brødre deal!

2. periode endte 0-3
Hva skjer? 1-6 mot BV? Lite fungerer som vi ønsker! Vi fighter på, menfår det ikke til slik vi ønsker.

3. periode starter og hvert av lagene scorer 1 mål (vårt mål ble scoretav Christian, assist Espen)
Det gjenstår 10 minutter og 54 sekunder av kampen og stillingen er 2-7.
Så skjer det som gjør Innebandy så utrolig fascinerende og spennende!
Holmlia satser alt fremover – vi kjører på alt hva remmer og tøy kantåle.
Joakim scorer, assist Fredrik. Robin scorer, assist Petter. Fredrik scorer, assist Petter.
2 minutter igjen av kampen – Christian scorer, assist Fredrik (nok enbrødre deal).
Det gjenstår 1 min av kampen og stillingen er 7-6. Hva skjer? Jo, Peter scorer, assist Christian. Kampen slutter7-7.

Puhhhh! Hvilken opphenting! Hvilke siste 11 minutter av kampen fraHolmlia! Fantastisk jobb av spillerne. God coaching fra benk!

Ved uavgjort er det straffer. Nervøst. Egil får ilddåpen i sin debut.Christian og Magnus setter sine straffer. Egil Røss redder som han aldri skullegjort annet. Etter 5 straffer er vi like langt. Vi bommer på straffe nr 6, Egilredder oss med superredning. Christian går frem for å ta straffe nr 2 - SCORER.Egil, i sin debutkamp redder BV sin straffe nr 7 og dermed tar Holmlia 2 poengmed seg hjem.

Det så lenge stygt ut, men en heroisk avslutning gjør at vi kan reisehjem med hevet hode og gå løs på en ny treningsuke med positivitet og godthumør.
Takk gutta! Så herlig kan Innebandy være innimellom!
Takk også til de supporterne som stilte opp - vi hørte dere!