Holmlia G15-2 fotball med god avslutning av vårsesongen

Postet av Holmlia G15-2 den 20. Jun 2018

Etter en svært variert sesong så langt, har det tatt seg opp og gutta leverte årsbeste ved å slå serieleder Kfum3 torsdag 14. juni. Det var Kfum sitt første tap i år. Den kampen endte 9-4 til Holmlia etter 3-1 ved pause. Det må riktignok tas med at Kfum hadde med seg få bytter til kampen.

Gutta tok da den tredje seieren på fire kamper.

Den første returkampen spilles på Lusetjern mot Kolbotn2 torsdag 21.6. Kampen på Sofiemyr med snø rundt 5. april endte 5-4 til Kolbotn.

Holmlia G15 møter Kolbotn i 1/8 dels finale i Obos cup

Postet av Holmlia G15-2 den 12. Jun 2018

Etter en seier og en walk over er Holmlia klare for 1/8 dels finale mot Kolbotn på Sofiemyr lørdag 25. 8 kl 1630.

Nok en 3-poenger på bortebane for Holmlia G15-2, med seier over Grei-2

Postet av Holmlia G15-2 den 1. Jun 2018

I sommervarmen på Greibanen noterte vi nok en borteseier med 4-2 over Grei2 torsdags 31.5 i 3. divisjon. Nok en gang åpnet Holmlia best og det sto 2-0 ved pause. Igjen slappet gutta for mye av i andre omgang og slapp Grei inn i kampen til både 1-2 og 2-2. Holmlia avsluttet likevel bra med to mål og strafferedning. Begge lag hadde skudd i stang. Flere av gutta sliter nok i varmen, men vi klarte å ro i land denne kampen også. Vi har fortsatt mye å gå på spillemessig, men det er mange gode tendenser. Vi hadde mange forfall inn mot kampen av ulike grunner, men klarte med mye "sponding" å skaffe nok spillere til slutt med innbyttere.