Kampreferat Holmlia-Bærum 2

Postet av Holmlia Menn Senior A den 24. Aug 2017

I vår første hjemmekamp i den andre halvdelen av sesongen la vi lista så høyt som vi kunne. I kampen om opprykk var ingenting annet en frisk start på eget gress godt nok for oss, og det var derfor passende at gutta gikk ut med høy intensitet. Fjorårets beste spiller, Ayoub Boa, for de røde løvene var tilbake fra start og publikumsfavoritten Amanuel Kidane var også å finne i troppen. Samtidig ble to nye signeringer presentert på Lusetjern kunstgress: Haaken fra start og Bardh Shaka fra benken.
Kampen startet som forventet, og Holmlia var direkte i sin spillestil. Etter at lagene hadde kjent på hverandre i en intens stillingskrig var det duket for en "Boa-spesial". Etter 30 spilte minutter mottok Ayub ballen fra nysigneringen Haaken i 16-meteren, hakket inn mot høyre og banket ballen i mål. Sjansene fortsatte å komme for Holmlianerne uten uttelling, og på den andre enden var Nordin på hugget og sto imot Bærum-overgangene på mesterlig vis.

I andre omgang fortsatte vi der vi slapp, og kampen beholdt det samme bilde. Dagens målskårer gikk ut og ga plass for nysigneringen Bardh. Det tok ikke lang tid før han viste seg frem. Etter 10 spilte minutter ute i andre omgang krigde han frem ballen til Islam som, like utenfor 16-meteren, skjøt inn vår andre skåring for dagen. Og det stoppet ikke der. Det var duket for et nytt bytte, og assistkongen Aouragh entret gresset. Han markerte seg umiddelbart, og etter 22 spilte minutter i andre omgang danset magikeren seg inn i 16-meteren før han spilte ballen ut til Shala, som kunne notere seg for sitt første mål i rødt. Til publikums glede fortsatte Holmlia med de fine kombinasjonene, og stemningen skulle toppes tre minutter senere. Aouragh slo inn en frekk cornervariant i retning Islam, som sto og lurte utenfor 16-meteren. I likhet med Italias Pirlo i VM-sluttspillet 2014 mot England hoppet Abdi på lekkert vis over ballen og lurte med seg motstanderne. Videre ventet skuddfoten til Islam, som hadde få problemer med å styre ballen mellom sten

Med tre poeng sikret forble ikke intensiteten den samme på banen de gjenværende 20 minuttene. Med er minutt igjen av kampen ga vi  på bort en straffe som Bærum 2 hadde få problemer med å sette inn. Dermed endte kampen 4-1 og vi kunne notere oss for de første tre poengene av den andre halvdelen av sesongen.

Neste kamp er Obos cup fredag 25/8 kl 19 mot Fremad Famagusta på Ekeberg.

Og bortekamp mot Romsås søndag 27/8 kl 19.30

Kampreferat Holmlia-Røa 20.06.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 26. Jun 2017

Etter å ha tatt 2 av 12 mulige poeng på de fire siste kampene var det virkelig på tide med en opptur for de røde fra Holmlia, og hvor passende var ikke den oppturen på eget gress. Til tross for de tomme magene og minimalt med næring på de fleste spillerne, med tanke på ramadan-feiring, var ikke poengtap i denne kampen aktuelt for et Holmlia-lag med ambisjoner om opprykk. Kampen startet friskt og et enormt Holmlia-press ga uttelling ganske så tidlig. Hassnain klarte å kontrollere et ganske så godt slått innlegg uten at det påfølgende skuddet så mål. Likevel havnet returballen i sistnevntes føtter, og da kunne det endelig jubles på Lusetjern kunstgress.

Det tok ikke lang tid før det andre målet kom, og Jonathan Serrano, divisjonens toppskårer, kunne enkelt sette dagens andre etter å ha vunnet ballen høyt på banen. Det stoppet for så vidt ikke der, og kott tid etterpå slo Aouragh en nydelig stikker i retning Serrano, som kunne notere seg for sin andre for dagen.

Med en het Jonathan på banen var det like som kunne stå i veien for Holmlia, og i andre omgang fortsatte vi der vi slapp. Igjen sto Serrano for skåringen, etter å ha blitt spilt frem av Nestaax. Dagens hattrick var nå unnagjort, men sulten og skuffelsen etter de forrige resultatene hindret gutta i å være fornøyde. Fine kombinasjoner ga uttelling nok engang, og denne gangen var det Mubarak som fant Serrano. Med tre mål på samvittigheten satte han enkelt sin fjerde for dagen, og Holmlias femte. Når dommerens fløyte ble hørt i det 90.minutt kunne vi glede oss over å være tilbake på vinnersporet. Godt var det, og bedre tider kommer i vente, forhåpentligvis!

Kampreferat Vollen-Holmlia tirsdag 30.05.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 2. Jun 2017

Tirsdag 30 mai var det duket for tur til Vollen for Holmlias A lag, og gutta virket klare. Med tomme mager og fasten for alvor i gang ventet nå neste motstander. Kampen starter for all del som vi hadde håpet på. Vi startet friskt og kontrollerte det meste. Vollen lå i utgangspunktet lavt og ventet på at kontringsmulighetene skulle ta plass, men i første omgang hadde vi fin flyt og godt tempo. Og det gikk ikke mer enn 18 minutter før Ayyoub Boa ble felt innenfor 16-meteren. Dommeren var ikke i tvil, og Boa kunne sette straffen som han selv hadde forårsaket sikkert og enkelt i mål.

Målet gjorde noe med Vollen, og tvang dem litt lenger ut på banen. Med 8 minutter igjen av den første omgangen var de røde for alvor i gang med å trille ball, og det gikk ikke mange touch før Shakoor fant vår toppskårer Jonathan Serrano på løpet. Serrano, som har blitt så komfortabel alene med keeper i år, hadde få problemer med å sette ballen i nettet.

Underveis i den andre omgangen begynte spillerne som fastet å kjenne det på kroppen, og det ble tydeligere på banen. Slappe involveringer og dårlige klareringer sørget for at Vollen fikk et frispark i en farlig posisjon, like utenfor 16-meteren. Med 15 minutter igjen klarte Vollen å tenne håpet, og reduseringen fra frisparket tente et nytt håp i kampen. Hjemmelaget klarte å igangsette et enormt press og i det vi gikk inn i de siste 6 minuttene var de på den igjen. Gutta fra Vollen prøvde seg med et skudd, som traff stanga og fulgte opp returen med å sette den bak Abhi i Holmlias mål. Dermed var det 2-2 og noen minutter igjen

Til tross for at Vollen måtte fullføre med 10 mann klarte vi ikke å etablere et skikkelig press mot slutten for å tvinge frem det avgjørende målet, og dermed må vi nøye oss med poengdeling.

Mandag 05.06 kl 20.15 Venter Oppsal 2 på Lusetjern kunstgress.

Kampreferat Vestli-Holmlia torsdag 18.05.17​

Postet av Holmlia Menn Senior A den 19. Mai 2017

I etterkant av Lommedalens poengtap var utfordringen som sto mellom oss og tabelltoppen ubeseirede Vestli. Kampen viste seg å bli veldig viktig ettersom både vi og Vestli kunne melde oss på den etterlengtede førsteplassen i pulja.
Værforholdene var ikke all verdens, og på det våte kunstgresset gikk Holmlia hardt ut. Etter 18 minutter og en jevn kamp så langt kunne Holmlia notere seg for dagens første. Jonathan Serrano var igjen på scoringslista etter å ha vunnet ball, kommet seg alene mot keeper og plassert den i mål på lekkert vis. Hvor værforholdene forbedret seg begynte vi å bli slappe i presset. Det førte til en del muligheter for Vestli, men ga også rom for en del kontringsmuligheter for oss. 20 minutter senere, i det 38.minutt, var igjen Holmlia på hugget. Elegant fotball ble avsluttet på elegant vis av Ayyoub Boa, og det etter en lekker pasning fra Shakoor. Det så ikke ut til at vi var ferdige med å feire når vi slapp inn mål 2 minutter etterpå. Reduseringen kom for Vestli, og det raskt etter at vi hadde økt til 2-0. Vestli prøvde å igangsette et skikkelig press på tampen av første omgang, men de røde fra Holmlia klarte å holde hodet kaldt i regnværet.
I andre omgang gikk vi ut med en ny innstilling, en mer aggressiv en. Neestax var på hugget og vant den ene ballen etter den andre, og med Vestli-spillerne nervøse fanget han opp ballen i en gunstig posisjon. Med et rykk få andre kan matche løp han mot dørlinja før han slo ballen inn mot feltet. Der ventet toppskåreren vår og dagens tomålsskårer. Serrano noterte seg for Holmlias 3.skåring. Men Vestli var for all del med og med 12 minutter igjen å spille fikk de straffespark som selvfølgelig ble satt sikkert. Holmlia ledet nå kampen med ett mål, men etter å ha sett hvordan Vestli kom inn i kampen igjen måtte det gjøres taktiske grep. Klare instrukser fra trenerteamet styrket strukturen, og mot et Vestli-lag som sto høyt passet kampbildet. Igjen var det store kontringsrom, men vi forble ueffektive enn så lenge. Med to minutter igjen av ordinær tid fikk vi for alvor fart på hjulene. Denne gangen ble det byttet på rollene, og kontringen Boa igangsatte ble avsluttet av Shakoor som banket ballen i krysset fra 12 meter. Dermed kunne vi puste lettet ut, med en setning i tankene: VI ER PÅ TOPPEN AV TABELLEN.

Kampreferat Holmlia-Grei

Postet av Holmlia Menn Senior A den 25. Apr 2017

Etter en ganske så sterk start og et godt utgangspunkt i ligaen var det duket vår årets første hjemmekamp i divisjonen for de røde. Til tross for det dårlige været var gutta klare for kamp og allerede etter 5 minutter smalt det fra vår side. Vår egen assistkonge Aouragh spilte Serrano frem på nydelig vis som kunne notere seg for sitt 6.mål, og det bare på to kamper. Likevel møtte vi på en ganske så tøff motstander, og det tok ikke mange minutter før de skulle svare. Fire minutter etter at Holmlia tok ledelsen var Haugseth på ballen, og sendte inn dagens første suser for våre motstandere. Før det var blitt spilt 10 minutter sto begge lag med en skåring hver. En intens kamp ble det, og Grei var aggressive og intense i sitt spill. På eget gress ville ikke vi være noe dårligere, og etter 57 minutter spilt kunne Shakor trygt sette inn vårt andre mål etter en pasning fra Serrano. Etter dette inviterer vi grei inn i kampen. Som sagt ville ikke motstanderen være noe dårligere, og de kom med det de kunne for en redusering. Den skulle de nemlig få, for etter 85 minutter spilt var dagens dommer klar i sin dom. En straffe for Grei og et gult kort til vår keeper Krouti var gitt og igjen var det Haugseth som skulle straffe oss. Sikkert satte han ballen bak vår keeper og mellom stengene og vår første hjemmekamp endte med poengdeling.
Et helt greit resultat etter spill og sjanser. Vi både positive og optimistiske ovenfor årets sesong, og ikke minst stolte av våre gutter for dagens innsats. Vi takker alle som stilte opp til tross for det grå været, og håper på flere oppturer enn nedturer videre.

Vi takker Grei og dommerene for kampen, og ønsker de lykke til i resten av sesongen.

Før kampen Holmlia - Grei

Postet av Holmlia Menn Senior A den 23. Apr 2017

Årets første hjemmekamp i seriesammenheng, går mot Grei.

Vår første kamp i serien gikk mot Røa og der dominerte holmlia stort og ga seg ikke før det sto 9-0 på tavla.

Grei
Er tippet som et av topplagene i avdelingen av bookmakerne og de spilte 2-2 mot lyn 2 i sin første seriekamp.
Grei rykket ned fra 3 divisjon i fjor, og vil gjøre 4 divisjon tilværelsen så kort som mulig.

Hvordan følge kampen
Kampen starter kl 19:30 på Lusetjern kunstgress.

Kom å hei frem gutta til vår andre seier. Dere kan bli forskjell på 3 eller 0 poeng.

​Før kampen Røa - Holmlia

Postet av Holmlia Menn Senior A den 20. Apr 2017

Da er vi endelig klare for årets første seriekamp borte mot Røa.

Røa
De har i likhet med oss spilt NM-kvalik, hvor de kom til kort mot hardtsatsende Lyn. Lyn ga seg ikke før det ble 7-1, og Røa fikk dermed en dårlig start på sin første tellende kamp i 2017.
I 2014 var de ett poeng unna opprykk til 2 div, og siden den gang har det vært store utskiftinger hvor de er i generasjon skifte nå.
De rykka ned fra 3 div i fjor i den noe spesielle 2016 sesongen.

Så dette er et lag vi må ta på høyst alvor.

Hvordan følge kampen.
Kampen spilles på Røa kunstgress
Kampstart kl 20:00.

Så kom å støtt gutta til best mulig seriestart.

Kampreferat fra 2 kvalifiseringsrunde i NM : Holmlia - Ready

Postet av Holmlia Menn Senior A den 6. Apr 2017

I årets første offisielle hjemmekamp ble det nok engang et fyrverkeri av en kamp. Med Holmlia videre fra første kvalifiseringsrunde i NM var det nå duket for den neste utfordringen på ferden. Der ventet nemlig Ready, et veletablert lag fra 3.divisjon. Lusetjern kunstgress inneholdt ikke bare et fantastisk publikum og god stemning, men også en intenst kamp. Det startet på best mulig måte for Holmlianerne, og etter 9 spilte minutter noterte Jonathan Serrano seg for dagens første. Etter et høyt press med mye engasjement innledningsvis hadde vi klart å få en tidlig skåring, og det stoppet ikke der. En formidabel førsteomgang fant sted på Lusetjern og det var mye positivt å ta med seg.

Ut i andre omgang fortsatte Holmlia med god ro og kontroll på kampen. Ready var for all del med i kampen, og ble mer og mer komfortable med å slå lange baller på tvers av kunstgresset. Heldigvis hadde Nordin Krouti en helt fantastisk dag mellom stengene, og det skulle mye til for å overliste han.

Som sagt passet kampbildet Holmlias struktur, og Ready gikk aggressivt til verks med 20 minutter igjen av kampen. Dette ga selvfølgelig mulighet for kontringer. Det sviktet for begge lag i den siste tredjedelen av banen, men med kampens eneste målskårer på banen så langt så ting lysere ut for Holmlia. På sekundet klokka fylte 90, var Jonathan igjen i en gunstig posisjon og kunne takke for seg med kampens andre skåring. Etter en fantastisk kamp av gutta og en ufattelig god Najim Zaouaghi på banen var det lite å si på det endelige resultatet. Med en full fortjent seier og et eventyr som neppe tar slutt, venter vi spent på trekningen til den første runden i NM og håper på flere fantastiske øyeblikk i det som kan bli en god sesong for oss her på Holmlia.

Vi takker dommerne og Ready for kampen, og ønsker de lykke til med serien.

Før kampen: Holmlia Fk - Ready Fotball

Postet av Holmlia Menn Senior A den 3. Apr 2017

Holmlia vant oppskriftsmessig 3-1 over Sparta Sarpsborg, og spiller dermed andre og siste runde i kvalifiseringen før det reelle Norgesmesterskapet begynner.

Ready
Laget spiller til daglig i 3 divisjon og spås å være et av lagene som skal utfordre Lyn om opprykksplassen til Postnord ligaen (2div).

Laget har gode resultater å vise til de siste 2-3 årene, hvor de har vært nærme å rykke opp flere ganger. De presterte blant annet å komme topp 4 i det noe spesielle fjorårs sesongen. De var også også et fattig poeng unna opprykk året før.

Holmlia må med andre ord regne med en langt tøffere motstand enn de fikk sist.

Hvordan følge kampen:
Siste kvalifiseringskamp spilles onsdag kl 18:00 på Lusetjern kunstgress.

Gutta trenger all den støtte de kan få, for å kunne klare å avansere!

Kampreferat Sparta Sarpsborg-Holmlia 29.03.17

Postet av Holmlia Menn Senior A den 31. Mar 2017

Med noen gode treningskamper tidligere var de røde fra Holmlia ganske så varme i trøya, og borte mot Sparta Sarpsborg var sesongen nå for alvor i gang. Innledningsvis startet lagene med å kjenne på hverandre før tempoet endret seg drastisk etter 10 min. Holmlia holdt et godt intensitetsnivå oppe, og etter 19 minutter spilt kunne Darlishta feire årets første offisielle mål for Holmlia med et kremmerhus av et langskudd. De røde holdt det gående og det andre målet var rett rundt hjørne. Igjen var Darlishta involvert når han dyttet ballen videre til Shakoor som enkelt sørget for at det sto 0-2 på Sparta kunstgressbane etter 34 min. Det ble en del muligheter før første omgang var over, men lagene måtte nøye seg med med denne stillingen enn så lenge.

I andre omgang møtte Holmlia på et friskere Sparta Sarpsborg lag. De hadde for alvor våknet nå, og med presset sitt klarte de å tvinge frem en tabbe som ga Feka muligheten til å sette inn reduseringen etter 55 min. Med mer enn 20 minutter igjen ble det en tidlig dusj på Neesta som fikk sitt andre gule for dagen. Det var i dette øyeblikket gutta virkelig tok tak, og med 10 mann på banen kriget de med nebb og klør for det etterlengtede avansementet. På tampen av det hele var kampens store spiller, Darlishta, igjen involvert. Etter å blitt spilt opp av Mubarak var det ikke mye som stod i veien for at Holmlia etter 88 min skulle få sitt tredje for dagen. Darlishta ble derfor kampens store helt i en dramatisk kamp med sine to mål og målgivende pasning.

Godt skal det være å gå videre til 2 runde i NM kvalik!

Vi takker Sparta Sarpsborg og dommerene for kampen!