Høst-break hos HSK dans-og ballett

Postet av Holmlia SK - Dans den 27. Aug 2020


HSK dans- og ballett har gleden av å invitere glade b-boys og b-girls i alderen 9 - 15 år til "work-shop" i break i høst-ferien. Instruktøren er Victor Prag, regjerende skandinavisk- og norgesmester i breaking. Han er også på 18. plass på verdensrankingen. Med seiere og gode plasseringer i noen av de største konkurransene som finnes, er Victor en av de mest profilerte breakerne Norge har hatt gjennom tidene.

Victor er en del av Floorknights – som har vært Norges ledende crew siden 1999 – og har vunnet mange titler i innland og utland med dem. Til daglig jobber han som dansepedagog. Flere av elevene hans er allerede i norgestoppen, og dét i en alder av 14-17 år. Vi anbefaler alle våre breakere - og andre i bydelen som vil prøve ut break - å bli med på disse dagene med break:-)

Vi har kun 19 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene refunderes ikke. Prisen er 50,-, og dette er kun for å dekke våre gebyrutgifter i forbindelse med påmeldingen. Vi ber om at dere er sikre på å kunne delta før dere melder på i og med at vi kun har 19 plasser!

Kurset vil vare over to dager, mandag 28. - 29. september, i tidsrommet 10.00 - 15.00. Danserne må ha med egen matpakke, drikkeflaske og innesko. Det anbefales å ha med en lue og hettegenser!

Påmelding kan gjøres her: https://www.deltager.no/host-break_28092020



Påmelding åpnet!

Postet av Holmlia SK - Dans den 1. Aug 2020

Påmelding til høstens kurs har startet!

Vi i HSK dans- og ballett er glade for å annonsere at vi nå tar i mot påmeldinger til høstens kurs. Våre instruktører er klare, og dere kan lese en beskrivelse om våre instruktører under fanen "våre instruktører" her på hjemmesiden. Vi har utvidet timeplanen vår med en ekstra ballett time slik at flere nå vil få muligheten til å danse hos oss. Vi tilbyr nå hele 13 dansetimer hos oss i grenene break, hip hop, jazz og ballett. 

Grunnet Covid-19 er følgende regler innført, og alle er forpliktet til å følge disse når man danser hos oss: 

1. Barn/ungdom kan ikke møte opp dersom de er syke (gjelder også vanlig forkjølelse).

2. Barn/ungdom må møte opp ferdig skiftet.

3. Unngå nærkontakt med andre elever så langt det lar seg gjøre. 

4. Benytt antibac før du går inn i dansesalen. 

5. Foresatte som venter på sine barn må vente ute, ikke inne i klubbhuset eller i gangen på Hallagerbakken skole. 

6. Dersom barnet/ungdommen eller noen i familien får påvist Covid-19 må klubben umiddelbart varsles.


Vi gleder oss til oppstart og ønsker alle velkomne! Følg denne lenken for påmelding: 

https://www.deltager.no/hostsemester_2020_17082020

Beste dansehilsen fra oss i HSK dans- og ballett