Påmelding åpnet!

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 1. Aug 2020

Påmelding til høstens kurs har startet!

Vi i HSK dans- og ballett er glade for å annonsere at vi nå tar i mot påmeldinger til høstens kurs. Våre instruktører er klare, og dere kan lese en beskrivelse om våre instruktører under fanen "våre instruktører" her på hjemmesiden. Vi har utvidet timeplanen vår med en ekstra ballett time slik at flere nå vil få muligheten til å danse hos oss. Vi tilbyr nå hele 13 dansetimer hos oss i grenene break, hip hop, jazz og ballett. 

Grunnet Covid-19 er følgende regler innført, og alle er forpliktet til å følge disse når man danser hos oss: 

1. Barn/ungdom kan ikke møte opp dersom de er syke (gjelder også vanlig forkjølelse).

2. Barn/ungdom må møte opp ferdig skiftet.

3. Unngå nærkontakt med andre elever så langt det lar seg gjøre. 

4. Benytt antibac før du går inn i dansesalen. 

5. Foresatte som venter på sine barn må vente ute, ikke inne i klubbhuset eller i gangen på Hallagerbakken skole. 

6. Dersom barnet/ungdommen eller noen i familien får påvist Covid-19 må klubben umiddelbart varsles.


Vi gleder oss til oppstart og ønsker alle velkomne! Følg denne lenken for påmelding: 

https://www.deltager.no/hostsemester_2020_17082020

Beste dansehilsen fra oss i HSK dans- og ballett

 


0 Kommentar

Høstsemesteret 2020

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 8. Jun 2020


Hei alle sammen!

Vi er i full gang med å planlegge høstens semester med oppstart samme uke som skolestart (uke 34), og vil oppdatere våre sider med ny timeplan i løpet av måneden. Vi vil starte påmeldingen til neste semester i starten av august. Dette for å sikre at vi får lov til å starte opp som planlagt, og at ikke Covid-19 stopper oss. Vi vil legge ut informasjon om påmeldingen her og på Facebook når det er klart. Velkomne tilbake til høsten til alle våre dansere, vi gleder oss:-)


0 Kommentar

Sommerskole i dans - uke 26

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 10. Mar 2020


HSK dans- og ballett inviterer til sommerskole i dans (hiphop/jazz) i uke 26 i Holmliahallen. Uken vil koste 300,- men for denne prisen får elevene utlevert lunsj og frukt hver dag. For mer informasjon og påmelding følg lenken: https://www.deltager.no/sommerskole_2020_22062020 Velkommen til danse-uke:-)


0 Kommentar

Påske-break 6. og 7. april - AVLYST

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 26. Feb 2020HSK dans- og ballett har gleden av å invitere glade b-boys og b-girls til "work-shop" i break i påske-ferien. Instruktøren er Victor Prag, regjerende skandinavisk- og norgesmester i breaking. Han er også på 18. plass på verdensrankingen. Med seiere og gode plasseringer i noen av de største konkurransene som finnes, er Victor en av de mest profilerte breakerne Norge har hatt gjennom tidene.

Victor er en del av Floorknights – som har vært Norges ledende crew siden 1999 – og har vunnet mange titler i innland og utland med dem. Til daglig jobber han som dansepedagog. Flere av elevene hans er allerede i norgestoppen, og dét i en alder av 14-17 år. 

Vi anbefaler alle våre breakere - og andre i bydelen som vil prøve ut break - å bli med på disse dagene med break:-)

Vi har kun 30 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene (200,- inkl. lunsj) refunderes ikke. Påmelding gjøres her:

https://www.deltager.no/paske-break_-_06042020


0 Kommentar

Kreativ barnedans 3-4 år

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 22. Des 2019HSK dans- og ballett informerer om at Kreativ dans 3-4 år får ny instruktør vårsemesteret 2020. Hun heter Kristine, og gleder seg til å leke, synge og danse med barna deres. Det vil være åpent for prøvetime de første to ukene av semesteret (med forbehold om at kurset ikke blir fullt). Påmelding kan gjøres her: 

https://www.deltager.no/varsemester_2020_09122019


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline